0 oy
1,228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar ben mi fesadim nolur bana bir akil verin 6 senelik evliyim kaynanam esime dokunmama tahammül edemiyor düğünsüz evlendim onallrin evine gelin gittim gerdek günümde temizliğe kalkıştı nikahim kiyilirkeb bayginlik geçirdi bu kadin neden bu sekilde davranıyor cok ozur dilerim esimle beraber olurken sürekli odamıza girerdi biseyleri bahane edip giremezse kapiyi dinlerdi sabah surat asardi nornal zamanlarda da esimle ayni koltuga oturmamama laf eder surat asar asla esime dokunmama tahammulu yok lutfen linclemeyin ama sanki gelin değil de kuma gibi geldim

30 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Gebertirim öylesini
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Niye evlendirmiş oğlunu bidona basıp turşusunu kuraymış 
0 oy
tarafından
Ooohoo bu ne ki canm. Bn gelinin anasını oğlundan kıskanan Nisan'da bı dünya rezilllik çıkartan düğünde kavga çıkartıp düğünü dağıtan oğluna bı kuruş destek bulunmayan gelin bırakıp gitsin diye dümen dümen üstüne çeviren bı kaynana gördümm. Oğlunu kiskaniyordur ruh hastası kocan agznin payını vermezse sen böyle dusunur durursun
(42 puan) tarafından
Inanirim çünkü bizzat yasiyorum benzerini ama yani o senin karnindan cikti 9 ay tasidin nasil boyle hisler besleyebilirsin kendi ogluna
tarafından
Oğluna bişi beslemiyo canm seni kiskaniyo oo evlenene kadar ne sen wardin ne bişi herşey ondan soruluyodu yemek içmek giyim kuşam dert tasa anasından soruluyodu ee evlenince erkekler bı tık annneden uzaklaşıyor bazı Kaynanalar da buda böyle tramwa yaratıyor bnce.  Bu kadar şey karşısında kocan bı tepki vermiyormu annnesine
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Onu bir akıl hastanesine yatırın siz eşin ne diyor bu duruma sorun tabiki kaynanan da bu arada canım kendi fesat 
(42 puan) tarafından
Esimin midesi bulaniyor mecaz anlamda değil gerçekten öğürüyor ama artik bir cozum bulmamız gerekiyor bu arada 2 erkek kardesi daha var esimin eltime de ayni seyi yaptigi icin o bosandi diger kaynim evlenmeye kalktiginda izin vermedi bizimkide zorla oldu
(1,635 puan) tarafından
Allah allah ne kadar tuhaf ve saçma ayrıl ayrı eve çık kurtul o psikopat tan
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kaynananın en iyisi bile bi bkluk yapıyo malesef sen o kaynanayı evden kovmadan rahat etmezsin
0 oy
(431 puan) tarafından
Haklısın canım senin niye linçliyelim kayınvaliden de neymiş be sanki kuma gibi Allah düşmanımın başına vermesin böyle insanı ömür geçmez adamı çatlatır Allah yardımcın olsun bizde de tam tersi biz eşimize ilgi göstermiyelim kayınvalidem bize cephe alır oğlu mutluysa bizi de mutlu eder 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ya o kadın annelik mi yapiyo eşine farklı bı niyetle mi yaklasiyo bilemedim ya aklıma hiç annelikmis gibi gelmedi yaptığı...
0 oy
(28,002 puan) tarafından
:D ahahahhahah oha yaaa 
0 oy
(874 puan) tarafından
O oğlunu değil oğlunun sana yaşattığı mutluluğu kıskanıyor ya kocası yok ya kocasında iş yok
0 oy
tarafından
Ay yuh artık daha neler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 261 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 588 göst.
0 oy
13 cevap 720 göst.
0 oy