Kayınvalidem yaklaşık 25 gündür bizde kalıyordu kocasıyla kavga etmişti birden sinirlenip gitmek istedi beni yarın servise bindir köye gitcem dedi sorduk anlatmadı ustelemedik sebebini sonradan duydum çok tuhaf eşim aramış hayırdır niye aradın demiş kadın niye arayamam mı demiş sen anca merveyi ara sor demiş noluyo demiş eşimde eşim hergun beni aradığı için sinirlenmiş kiskanmış beni aramadın hiç onu aradın demiş tabiki arıycam hamile benim eşim sen yokken de biz böyleyiz demiş benim arkamdan merve sen yokken bana asık suratlı davranıyo sen gelince güler yüzlü oluyo demiş eşim hiç birine inanmadım zaten bitanem dedi sarıldı bana. Zaten köyde de iş yapıyodum burda da iş yaptım değişen bişey olmadı demiş eşimde 2 gün yemek yaptın iş mi saydın onu kendine demiş kızlar Allah yukarda görüyo biliyo ben hiç bişey demiyorum yazıklar olsun bu kadına riskli hamile halimle sürekli süpürge yaptım toz aldım bı gün bile ben yaparım bırak demedi anca örgü ördü. Gerçekten verdiğim değere yazık yazıklar olsun dedim eşim ağlama senle sorunu varsa benimle çoktan var dedi kesinlikle annemi aramıyosun bende aramıycam aradım kabahatli oldum dedi
Gelinini kıskanmayan kadına kaynana demem ben madem kiskaniyo niye evlendirdi eğer seninde görümcen varsa demekki seninde onları kiskanman lazım saçmalığa bak ya kiskaniyomuş boşver kıskansın catlasin..kocasiyla kavgalı eşi ona ilgi göstermiyo ya o yüzden eşinin sana gösterdiği ilgi ona batmış hiç umursama senin yaptıklarını onun bilmesine gerek yok Allah biliyo o yeter
Dur kız azıcık lincleyim sizi senin kocan ne biçim evlat bı karı için. Anne silinir mi sende hamilesin 3 gün sonra kaynana olucan sen böylemi annelik yapican. DAHASİDA VARDİDA TAM AKLIMDA DEĞİL.
BENİM EŞİMDE. BENİ ANNESİNE KARŞI SAVUNDU KARISINA SAHİP ÇIKTI DİYE BİRİSİ BU YORUMU YAPMIŞTI.
EŞİNE HELAL OLSUN RABBİM EVİNİZDEN HUZUR MUTLULUK SAĞLIK BEREKET VERSİN. İNŞALLAH BEBİŞİN SAGLİCAKLA GELSİN.
bele Kaynanayi napmali kaynar kazana atmalı
1,487,711 soru
24,319,655 cevap
345,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın