0 oy
1,206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar ben mi fesadim nolur bana bir akil verin 6 senelik evliyim kaynanam esime dokunmama tahammül edemiyor düğünsüz evlendim onallrin evine gelin gittim gerdek günümde temizliğe kalkıştı nikahim kiyilirkeb bayginlik geçirdi bu kadin neden bu sekilde davranıyor cok ozur dilerim esimle beraber olurken sürekli odamıza girerdi biseyleri bahane edip giremezse kapiyi dinlerdi sabah surat asardi nornal zamanlarda da esimle ayni koltuga oturmamama laf eder surat asar asla esime dokunmama tahammulu yok lutfen linclemeyin ama sanki gelin değil de kuma gibi geldim

30 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bu devirde herşey olabilir :ermm:

(42 puan) tarafından
Esimde fark etmiş onunlada konustuk bu konuyu midem bulaniyor dedi
tarafından
Kız rahime ahmak ıslatan da sen degilmiydiin ? Noldu o hesaba :D
tarafından
Oğlunu paylaşamıyodur cadoloz
(42 puan) tarafından
Ahmak islatanmi yok bu benim ikinci konum burada
(42 puan) tarafından
Admin incelesin siz karıştirdinuz sanirim ama lütfen konumu baltalamayın cunku benim bu sorunuma cozum bulmam gerekiyor
tarafından
Sana demedim canım ben rahimeye yazdım konunu ne diye baltalim ki ? Gördüm yazmak istedim arkadaşıma
tarafından
Ay dilek eşimin haberi yokdu ya geçenlerde burda gereksiz birisiyle tartışıyoduk 3 gün uzaklaştırma adıydım engellendim yani derken bende azcık postlara bakayım dedim o sırada saat de baya geç olmuş farketmedim eşim kalkdı dediki napıyon sen ver telefonu dedi verdim eline bakdı bu ne dedi bende bişey yok hamileyken girmişdim falan dedim burdan çıkacaksın dedi baya saydırdı bana gözümün önünde sildircen dedi hesabı sildirdim sonra 2 inci akşamı konuşdum gene anlattım dedim benim bi burası var zaten sosyal medya kullanmıyorum izin almadan hesap açdım evet ama yanlış bişey yapmadım dedim bazen canım sıkılıyo buraya soruyorum falan deyince tamam dedi
tarafından
Anladım canım dikkat etmek gerekiyor demekki :D
Bu hesap yeni mi canım
tarafından
Evet kızz halis muhlis kendi adım izin verdiya artık problem kalmadı
tarafından
Anladım canım iyiki gitmemişsin ☺️
tarafından
O değilde hesabım gitti yaa :)
tarafından
Olsun sonuç itibariyle yine burdasın ☺️
tarafından
Evet neyseki artık içim rahat sen napıyosun kızz iyimi sin :))
tarafından
Çok şükür iyiyim kuzum :) hava buz gibi evdeyim bende de taşınma heyecanı var bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyor ☺️
tarafından
Kızz bende taşınacam bu yıl hemde 3 çocukla nasıl olcak sa
tarafından
Hadi ya seninki benden daha zor :D benim bizim mahalleye yakın tek çocukluyum ama Allah yardımcı olur inşallah seninki daha zormuş yardım edenin vardır inşallah:)
tarafından
Amannn yok kız kim yardım edecek tekim
tarafından
Yaaa çok zorlanmassin umarım Allah yardımcın olsun ❣️
tarafından
Allah razı olsun dilekcim saol şekerim ❤️
tarafından
Senden de canım sende sağol ❣️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Kaynnan kafayı yemiş.
0 oy
tarafından
Buna benzer bı kaynanna da bnde var
0 oy
tarafından
Evlendirmeyeydi o zaman oturtsaydo dizinin dibinde 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Net kıskaniyor başka bir acıklamasi yok benim kayınvalidem de dan dun odaya girerdi oglu bunu saglam cemkirdi çıtı cikmiyor simdi iş kocan da bitiyor onun biseyler demesi lazım sen de odaniza grdin mi kapinı kitle
0 oy
(163,444 puan) tarafından
bi an arkadasim geldi gozumun onune
1 senelik evliydi bebegi yok allah tan iyikide yok
(874 puan) tarafından
Sevda senin postundan sonra kendime gelemedim o neydi öyle Allah im arkadaşını feraha çıkarsın ne gördüyse artık :(
Amin bacim
(1,415 puan) tarafından
Sevde gerçekten bin şükür, rabbim onun evladını namussuz bir babanın adını taşımaktan kurtarmış. Allah sabırlar versin
Evet  oylede toparlanmasi uzun surer
0 oy
(684 puan) tarafından
Fesatlık la alakası yok kayınvaliden haddini aşıo. O ne öyle oğlunu evlendirirken bunların olacağını bilmiomuymş ne münasebet mesafeni koy bnce 
0 oy
(4,647 puan) tarafından
Yok artik daha neler... fesat dusunmekte az bile ediyorsun..

Neymis o öyle  töbeeee töbeeeeeee...beraber olurken odamiza girerdi girmezse de dinlerdi  ne demek yaaa... Allah muhafaza. Gitmis kadinin kafa..bence imkanin varsa hemen evini ayır. 
(42 puan) tarafından
Esimin de dikkatini cekmis esime olan yaklasim tarzi esime sürekli bizim senle hayallerimiz vardi niye evlendin diyormus esimde ane kendine gel demiş
(4,647 puan) tarafından
Benimki de az cok böyle  tamam bunkadar ileri gidemez kesinlikle. Basta bi denedi bakti eşimde en ufak bir imtiyaz yok. Biraz daha savaştı  sonra pes etti. Simdi en küçük  bir şeye  bile karışamıyor.  Esinde bitiyor kısacası.  Hem de sen niye uzak duruyon aksine hic ayrilmam eşimden  hiccc birakmam peşini.  Istedigi kadar ayilsin bayilsın.
0 oy
(6,973 puan) tarafından
6 yıldır hala ayni evdemisiniz canim
(42 puan) tarafından
Yok tasindik sukur ama suanda da gidilince ayni koltuga oturmuyoruz çünkü surat asıyor onlarin yazliklari var eşime sen yazlığa gel oda otele gitsin dedi esimde benim karin ben varken niye otelde kalsin anne dedi
(6,973 puan) tarafından
***** mi ne ya kadina bak. Ben olsam inadina yanina ktururum kocam degil mi kim ne karisir. Degiaik ya, ezdirme kendini, otur kocanin yanina isterse bayılsın onaane
(4,647 puan) tarafından
Kocan tepkisini öyle bir koymali ki bir daha yeltenemesin bile... aksine ayni koltuga oturup dibinden de ayrilmam catlasin patlasin yuz verme istediğini de yapma.  Ne demek otelde kalsın.  Aranizda net birseyler olmadiysa ve bunu diyorsa pesss valla...
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Deli mi ne be hazimsiz 
(42 puan) tarafından
Size yemin ederim normal tavırları yok esimin parmaginda ki yüzüğü cikartmasini soyledi yanimda
0 oy
(12,763 puan) tarafından
O zaman biran önce eşinde farkındadır galiba evleri ayirin
0 oy
tarafından
Ya aklıma bişey geldi de  bir yerde okumuştum kadın oğluna aşıktı oglu ile beraber bile oluyordu anlayın işte

Ama  senin kaynana da değişik çıktı kocanla onun evine gitme derim bu ne böyle sevin de oğlunuzu bu kadar değil yahu
(42 puan) tarafından
Esimle aklımıza bu tur bisey geldi esimin midesi agzina geldi sus nolur mide bulaniyor dedi
tarafından
Ya oda farkında annesi işte atsan atılmaz satsan satılmaz o hesap
0 oy
tarafından
Manyakkmidir nedir ya . Sesleri dinlemek odaya girmek nedir ne görmeyi umuyor yani ? Tövbe estağfurullah bunlarıds gördü bu gözler yani . Kocan konuşsun o ne demek öyle oğluna ilgisi var gibi 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kaçarak uzaklaş ondan seni ortak bellemiş o utanmasa koysun geri yerine 
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Kaynananin kocası mi yok 
(42 puan) tarafından
Var ama alkolik yillar once uzerine kuma gelmis kumasinin çocuğunuda kaynanam büyütmüş
(6,075 puan) tarafından
Kocasizlik mi desem psikolojik mi desem
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Eşin konuşmalı annesiyle bence bunu eşin cözebilir 
(42 puan) tarafından
Onunda dikkatihi cekmis artik onu yalniz yakaladığı yerlerde bizim hayallerimiz vardi seninle diyormuş bakisi vs hepsini oturtmus kafasinda ama son zamanlar da surekli midesi bulaniyor öğürüyor bu konu acilinca
0 oy
tarafından
Ay o ne öyle be ") kadının birinin de kaynanası yani böyleymiş banyo sesi duyunca salteri kapatırmış ki yıkayamasınlar diye sonra kadının arkadaşı demiş ki her gece gir iş olmasa bile tastan tasa su dök iyice kudursun sonra kadında yapmış aynı öyle bir hafta 10 gün derken kaynanası çatlamış ölmüş ") hahahaha tövbe yarabbi ben olayım bende öyle yaparım bebim rahmetli babannem de öyle yaparmış annem banyoya girince sessizden gider ışığı söndürürmüş onlarda önce babam sonra annem girermiş banyoya oda ezberlemiş tabi bir günde önce annem sonra babam girmiş babam banyodayken ışığı sonduru verince babamdan paparayi yemiş bir daha yapmamış 
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe manyak bu kadın kız kapını kitle kitlenmiyorsa önüne bir şey koy o ne öyle
(42 puan) tarafından
Suan ayriyiz ama gidince ayni koltuga oturamiyoruz ne yazik ki cunku surekli kavga cikartiyor surat asiyor
tarafından
Benim ki de çok kıskanır hatta benim yanımda karına bakma dedi o derece ama ona inat küs bile olsam eşime çok güzel davranıyorum patlasın o da
0 oy
tarafından
Buradaki kaynana postlarını okuyunca kaynanam gözümde daha değerli oluyor çok şükür bugüne kadar bir sıkıntımız olmadı ama o ne öyle oğlundan kiskanmakta ne 
0 oy
tarafından
Psikolojisi bozuk galiba 
(42 puan) tarafından
Önceleri ben kendime kızıyordum sacmalama utanmaz falan diyordum bastiriyordum ama artik esiminde dikkatibi çekmiş bizim seninle hayallerimiz vardi diyormus esime bunu normal bir sekilde degil hani boyle olur ya anlayin iste igrenc bir sekilde yani anne gibi degilde kadin gibi soyluyormus
tarafından
Aaa inanamıyorum Allah muhafaza cocuguna mi asik kiz yoksa goturebiliyorsaniz psikologa goturun yoksa da uzak durun aman

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 579 göst.
0 oy
13 cevap 715 göst.
0 oy
29 cevap 995 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler