0 oy
1,343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Artık yemin ediyorum çok doldum alttan aldıkça. Kendini Haklımı Sanıyor Acaba sürekli cav cav görümcelerimi anlatıyor 1.2 uyardık banamisin demedi beynime ağrılar girdi.  Eşimde uyardı onu yapma diye hamile olduğumu da söyledi. Bak evladima eşime birşey olur sonucunu kaldıramaz siniz diye neyse sonra BANA DOĞUR SAĞLIKLA DOĞARSA ELİNDEN ALICAM ONU BEN EMDİRİR BAKARİM  DEDİ BENDE VERMEM DEDİM ÇOK İSTİYORSAN  GİT BİDA EVLEN DOĞUR DEDİM SONRA SEN BENİM OĞLUMU BENDEN ALDIN YA DEDİ BENDE AĞIR KONUŞTUM ALIRSIN TABİ DEDİM KIZIMI ÖLDÜRDÜNÜZ. BUNUNDA KATİLİ OLMAK İSTİYORSUN DİYE BAĞIRDIM.  EŞİMEDE. HAKSIZ YERE BAĞIRDIM SİNİRİMİ ONDAN ÇIKARDIM ŞİMDİ EVE GELDİM SİNİRİM GEÇENE KADAR EVE GELME DEDİM HAYVANLARIN Yanına çıktı. Eşimle bile boşanmayı düşündüm bı an çünkü başka kuruluş yok belli 

30 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bu saaten snra esinin hatrinada olsa gitme o kadin insan falan deill degismez 
tarafından
Gitmem Canım
-Reklam-
0 oy
(163,561 puan) tarafından
Barismiycaktin sen o kadinla
tarafından
Alttan alayım küçük benim dedim ama yok anam yok
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım. Bu tarz insanlarla küslük daha iyi. Ben de kavgaliydim haklı olmama rağmen eşim için adım attım geçen yine kavga ettik. Anladım ki en iyisi küslük çünkü sonu gelmiyor
0 oy
tarafından
Canım sakın ol stres yapma o ıstedıgı kadar afkursun asla alamaz gorusme onunla canını sıkma
tarafından
Asla. Cnm bida bu hataya düşmem
0 oy
tarafından
En iyisi kes irtibatını Allah korusun yavruna bişey olsa senin için yanacak yine
tarafından
Bida asla cnm gitmek isteyene yol orda
0 oy
(7,786 puan) tarafından
O kim senin çocuğunu alcakmis esirgeme kurumunda da alabilir bı hayra girer en azından insafsız ya senin hamileliğin riskli diye biliyorum bide dimi düşüncesiz kari
tarafından
Riskli cnm
0 oy
(13,004 puan) tarafından
Kimin hattı olursa olsun Bi daha gitme
tarafından
Gitmem cnm
0 oy
tarafından
Gitme artık şu kadının yanına!  
tarafından
Bida asla
0 oy
tarafından
Bence eşine söyle sen istersen muhattap ol ama beni görüştürme ve eşine de küsme elinde olsa öyle anayı seçmezdi ve karnındaki bebeğin için uzak dur eşin uğraşsın sen değil 
tarafından
Ben almayalım diye uyardım. Dinleseydi yeter da 2 senedir
tarafından
Valla senin gibi gelini bulmuş öpüp başının üstünde taşıması lazım ne diyeyim Allah büyüktür o da düşer elbet
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Bizde biraz once tartistik o pislik kari yuzunden iki yuzlu mahlukat migrenim tuttu varya sinirden
tarafından
Hepsi ayni Bk
(5,908 puan) tarafından
Busra o kadinla sakın ama sakın bir daha gorusme ******** bo k yesin gerizekalilar evimizdeyizde rahat yok sunlardan ya pislikler
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Sakin kendini üzüpte mutlu etme onlari
tarafından
Ona belli etmedim ama eve gelince sinirden ağladım
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Sürekli sağlık problemleri yaşıyorsun tansiyonun var bile bile böyle davranmasının altında ben art niyet arıyorum sağlıklı doğum yapama diye böyle davranıyor olabilir görüşüp kendini riske atma uzak dur
tarafından
Art niyet li zaten cnm
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Kiz acma boyle post.sonra kaynana bisey olur.ilk suclu sen olursun:))hayat bu
tarafından
Umrumda değil inan ARTIK
0 oy
tarafından
Ay yokartik ya alma o kadını eve canım bırak Allah aşkına ya daha neler iyice civadan çıktı bunlar ya Allah ıslah etsin o kadını sennsakin stres yapma canım 
tarafından
Benim evimde değildi cnm köye gitmiştik mezarlara
tarafından
Mesafeni yine koy canım gerek yok öle insan Allah ıslah etsin onu
0 oy
(1,297 puan) tarafından
O kadın barışmayı konuşmayı hak  etmiyordu canım bebce yol yakınken tekrar mesafenj koy 
tarafından
Öyle yapicam canım
0 oy
(1,902 puan) tarafından
Ah büsracm ne çektin sen bu kadndan .Hic yuz vermiycektin cnm huylu huyundan vazgeçmez can çıkar huy çıkmaz demişler o sana yine ayni şeyleri yapar 
tarafından
Aynen haklısın
0 oy
(826 puan) tarafından
Sen benim oğlumu aldın ya nedir ya gerçekten bu kadar kıymetli neden evlendiriyor madem nasıl sapıkça pis Bi düşüncesi var 

Rabbim yardımcın olsun canım bebeğini sağsalim kucağına al inşallah bol bol dua edicem sana 
tarafından
O evlendirmediki. Biz evlendikten 3 ay sonra kaynanamı tanıdım
0 oy
tarafından
Zehirle kurtul diyecemde buna zahirde işlemez kendi baskı başına zehir zaten pislik ya resmen bela işte başına bela
tarafından
Zehire yazık
tarafından
Yilanin agzina tükürse yılanı zehirler bunlar
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Hic kimse ve hicbirsey evinizin huzurundan önemli degil bu anne bile olsaa 
tarafından
Aynen cnm
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Benimkine de el ativer bari