0 oy
1,345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Artık yemin ediyorum çok doldum alttan aldıkça. Kendini Haklımı Sanıyor Acaba sürekli cav cav görümcelerimi anlatıyor 1.2 uyardık banamisin demedi beynime ağrılar girdi.  Eşimde uyardı onu yapma diye hamile olduğumu da söyledi. Bak evladima eşime birşey olur sonucunu kaldıramaz siniz diye neyse sonra BANA DOĞUR SAĞLIKLA DOĞARSA ELİNDEN ALICAM ONU BEN EMDİRİR BAKARİM  DEDİ BENDE VERMEM DEDİM ÇOK İSTİYORSAN  GİT BİDA EVLEN DOĞUR DEDİM SONRA SEN BENİM OĞLUMU BENDEN ALDIN YA DEDİ BENDE AĞIR KONUŞTUM ALIRSIN TABİ DEDİM KIZIMI ÖLDÜRDÜNÜZ. BUNUNDA KATİLİ OLMAK İSTİYORSUN DİYE BAĞIRDIM.  EŞİMEDE. HAKSIZ YERE BAĞIRDIM SİNİRİMİ ONDAN ÇIKARDIM ŞİMDİ EVE GELDİM SİNİRİM GEÇENE KADAR EVE GELME DEDİM HAYVANLARIN Yanına çıktı. Eşimle bile boşanmayı düşündüm bı an çünkü başka kuruluş yok belli 

30 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Bebeğini düşün canım konustukca cevap verme kudursun ne kadar kötü niyetli inşallah bebegini kucağına saglicakla alırsın tatlım
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Evini ayır bu kadar net.

Uzakta olsun 1 göz oda bile yeter sana
tarafından
Evim ayrı zaten cnm
(74 puan) tarafından
Gitme o zaman mesafeni koy
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ben oğlunu elinden aldıysam sende elin oğlunu anasından aldın deseydin allahım yaaa bazı kaynanalar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum oğulları evlenmese bu defa da kısmeti bağlandı derler mutluluklar dileyecegine neler diyorlar allah yardımcın olsun
tarafından
Bende bilmiyorum cnm amin
0 oy
tarafından
Nasil emzircekmis merak ettim
0 oy
tarafından
Ortadan kaldırmak en iyi çözüm valla benimde kayananami bogasim geliyo bazen itici insanlar
tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Ne demek elinden alırım ben emdiririm ya. Gerizekalı gerçekten ben bile bu kadar sinir olduysam. Ben senin yerinde olayım doğum yapana kadar kesinlikle gitmem
tarafından
Gitmem cnm
0 oy
(68 puan) tarafından
Can çıkar huy çıkmaz geberseler de gelinin s.ğu kazık çıkmaz vallahi bu gün zaten benimki sinir etti dedi kaynanalatın adı çıkmış falan dedim kendi kızınız gibi görmek yerine kuma gelmiş gibi davranmasanız adınız çıkmaz tek bişi diyemedi 7yıla yakındır hiç cvp vermezdim ama baktım azıttı iyice artık lafının altında kalmıyorum
tarafından
Ne kadar alttan alırsan kendilerini haklı zanarlar
(68 puan) tarafından
Aynen öyle canım bence sen görüşme kaynananla
0 oy
(15,291 puan) tarafından
Bence değmez ya ne katili görüşme bacıkoo
tarafından
Sinir oldum
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Sakin ol cnm hamilesin başta bebeginj düşün. Gereksiz biriyse boswer sil gitsin senin canından kıymetli değil ❤️
tarafından
Değil valla cnm ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 168 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
8 cevap 187 göst.
0 oy
3 cevap 277 göst.