Kızlar kaynana kayınbaba ile hep beraber yaşıyoruz evlendigimizden beri 6 yıllık evliyim ayrılmakta istemiyoruz çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz birbirimizi ama onların olduğu ortamda ne tartışabiliyorum eşimle ne trip yapabiliyorum. Mesela az önce agaz dalaşı oldu çocuk hasta doktora götürdük ilaç verdi 4. Günü tekrar kötülendi gidelim hastaneye diyorum eşim yok ne gerek var çocuğun icm3si gereken tüm ilaçlar var zaten yapacaklari bisey yok diyor haklı aslında ama panik olmuşum gerginim çok kötü tersledim ilgilenmiyorsun sorumsuzsun dedim değil halbuki ama kırdım oda beni kırdı. Ama 6 yıllık evliyiz 1 gün olsun ne küstük ne uzattık orda kapanır konu herşeyi konuşur uzatmayız. Neyse işte biz böyle atıştık unuttuk ama kaynana kayınbaba kim haklı kim haksız biz mi götürsek hala uzatıyorlar biz daha geriliyoruz bu kez eşim haksız bile olsa ona laf söylemeleri haksız etmeleri aşırı sinirimi bozdu deli gibi ağlamak istiyorum bu durumdan biktim yaa. Aslında kimsenin yanında tartışmam ama o an gelişti olay boş bulundum