0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,221 puan) tarafından
Kızlar kaynana kayınbaba ile hep beraber yaşıyoruz evlendigimizden beri 6 yıllık evliyim ayrılmakta istemiyoruz çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz birbirimizi ama onların olduğu ortamda ne tartışabiliyorum eşimle ne trip yapabiliyorum. Mesela az önce agaz dalaşı oldu çocuk hasta doktora götürdük ilaç verdi 4. Günü tekrar kötülendi gidelim hastaneye diyorum eşim yok ne gerek var çocuğun icm3si gereken tüm ilaçlar var zaten yapacaklari bisey yok diyor haklı aslında ama panik olmuşum gerginim çok kötü tersledim ilgilenmiyorsun sorumsuzsun dedim değil halbuki ama kırdım oda beni kırdı. Ama 6 yıllık evliyiz 1 gün olsun ne küstük ne uzattık orda kapanır konu herşeyi konuşur uzatmayız. Neyse işte biz böyle atıştık unuttuk ama kaynana kayınbaba kim haklı kim haksız biz mi götürsek hala uzatıyorlar biz daha geriliyoruz bu kez eşim haksız bile olsa ona laf söylemeleri haksız etmeleri aşırı sinirimi  bozdu deli gibi ağlamak istiyorum bu durumdan biktim yaa. Aslında kimsenin yanında tartışmam ama o an gelişti olay boş bulundum

4 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Olur oyle seyler takma kafana eger daha kotu olduysa tekrar bir goturseniz iyi olur bncede ve elinizden geldgince baskalarinin yaninda tartismayin canim kari koca arasina girmelerine izin vermeyin gerekirse tatli dillilikle uyarin
(2,221 puan) tarafından
Ya boğaz ağrısı ateş vardı götürdük antibiyotik veriyoruz şimdi de karin ağrısı başladı belki de önemsiz  bilemiyorum ama zaten bi çocuğum vefat etti böyle hastalık olaylarında elim ayağım dolanıyor istiyorum ki benden önce eşim ilgilensin bi hastane doktor düşünsün hiç birşey beceremiyosa nane limon yap ver cidden panikliyorum hani benimle beraber ilgilense biri rahatlicam  psikolojik olarak. Haklısın canım benim tartışma baslatmamam gerekirdi başkaları varken
-Reklam-
+1 oy
(682 puan) tarafından
Gerçekten rahat ediyor musun onlarla yaşamayı bilmiyorum ya valla ben kurtuldum çünkü çok zor insan anlaşlsa bile kendine ait değil o ev giyim filan zor valla
(2,221 puan) tarafından
Ev bana ait onlar yanimda bilmiyorum ben çok seviyorum ikisinide başka yere yatıya gitseler aklım kalıyor mesela yapamıyorum tek. Huyları güzel ama arkadaş gibi oturur kahve keyfi yapar dertlesiriz. Sorun olmuyor mu tabiki olur ama ölümlü dünya yaşlılar alttan alıyorum benim hatam olursada onlar
+1 oy
(23,002 puan) tarafından
Siz de onlara uygunnzamanda deyin ki biz tartışsak da siz kafanızq takmayın. Az sonra unuturuz biz .siz de boşuna üzülmüş olmayın. Arada olur öyle şeyler. Siz hiç karışmayın deyin. Onlar da ne yapacaklarını bilememişler . demek ki iyi insanlar.
(2,221 puan) tarafından
Evet aslında onlar ben üzülünce eşime kızdılar haksız buldular onlarada hak veriyorum benim hatam aslında sussam onların dünyadan  haberi yok ama istemsizce patladım.
(23,002 puan) tarafından
Olur öyle şeyler .
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Ya onların yanında tartismican ya da duymamazliktan gelicen canım karismayin desen o zaman bizim yanımızda tartışmayın derler 
(2,221 puan) tarafından
Aynen zaten o yüzde  hoşlanmıyorum yorum yapmayın diyemedim çünkü o fırsatı ben verdim benim hatam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 684 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
27 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,224 göst.

Kategoriler

1,471,262 soru

24,096,147 cevap

332,094 kullanıcı

...