0 oy
343 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (344 puan) tarafından
Kızlar gitmedigim diyetisyen kalmadı ama bı yerden sonra hep bozdum sıkıldım aşırı çikolata ve tatlı düşkünlugum var zerre sağlıklı beslenmem ama bu gece düzgün beslenmem gerektiğini düşündüm tâbi bı taraftan da tekrar bozmaktan korkuyorum ve aşırı kilom var boyum kısa benim gibi olup pes etmeyen var mi stresli biriyim 3 aylık da bebeğim var yapabilir miyim

7 Cevaplar

0 oy
(1,876 puan) tarafından
İnsülin direncin düşüktür belki canım o yüzden aşırı tatlı şeyler canın cekiyodur nefsine hakim olman lazım ama malesef bende çok tatlı seviyorum ☺️
(344 puan) tarafından
Ya eveet daha önce çıktı ama boyle sürekli biseyler yeme isteği çok kötü
(1,876 puan) tarafından
Evet canım ona göre diyet listesi vermesi lazım aslında o yüzden sürekli tatlı şeyler canın cekiyo ☺️
(344 puan) tarafından
Az daha heveslenmem lazım:))
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Ayni ben ya şimdide çikolata ekmek.yiyorum  Bende cok severim çikolata tatli sürekli de canim ister hamileyim bide
(344 puan) tarafından
Ben hamileyken diyetisyenle beraber 7 kilo verdim canım başta ama şimdi aşırı yedim ve aldim
(285 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum 1. Gebelikte ve öncesi cok kilo aldım s8mdin6 aylık hamileyim iyi gidiyorum bakalim doğumdan sonra ama azimli olmak şart kesinlikle istediğim kıyafet dar onu giymek için elimden geleni yapacam skskskks
(344 puan) tarafından
Yaa bende o azim yok sadece istiyorum çok kötü azimli olmamak
(285 puan) tarafından
Sen yeterki iste yapamayacagin sey yoktur  canim
(344 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Yapabilirsin tabi saglijli beslenmeye özen göster yavaş yavaş azalt mesela günde 5 çikolata yiyorsan 1 ye yarım ye ve zaten sıkı bir diyete girersen canın tatlı falan çektiğinde hurma ye o bile sana pasta tatlı gibi geliyor zamanla daha çok anlicaksin bunu ama sıkı bir diyet
(344 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda özenle
0 oy
tarafından
Ahh ahhhh benden bahsediyosun bende diyet yaoamzdim ama kendime inandim guvendim ve basarsim sonunda şükür
(344 puan) tarafından
Cidden mı çok güzel ya darisi bana
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Gece karar verdiysen sabah vazgeçersin 
(344 puan) tarafından
Yok aslında vazgeçmedim hala
(5,397 puan) tarafından
=)))))
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Oooo ben saysam bitmez panik atak var sınır öfke var kafama herşeyi takarım 3cu sezerynim var 3cusu 4aylik 7/24 çikolata cips cola meyvesuyu şeker tatlı pasta yerim haftanin 2 3gunu evde pasta börek yaparim bi gobek var oda 1 2gundur yokolmaya başladı hiç su icmem aklima gelirse  1bardak içerim 1.60 boyum var kilo var suanda yaz bi gelsin 1 2 ay ugrasip 10 15 kilo vercem 
(344 puan) tarafından
Ya inşallah bende veririm
0 oy
(566 puan) tarafından
Ben şekersiz 21 gün diyeti yapıyorum günlük leslie 2mil egzersizi yapıyorum  2 haftada 5.2 kg verdim bende tatlı hastasıyım ama inat ettim ilk hafta ağzıma sürmedim şuan canım hiç istemiyor bugün 21.gün yarın tartı var bakalım kaç kilo gitti
(285 puan) tarafından
Kac kilodan kaça düştünüz
(566 puan) tarafından
Bugün tartı günümdü canım bu hafta 1. 4 verdim toplamda 6.7 verdim 21 günde 87.8 den 81.1 e düştüm ama diyete 91. 2 ile başladım uzun zaman önce başladım bıraktım memlekete gittim geldim falan derken uzun sürdü şuan 81.1 im
(285 puan) tarafından
Bende şekere düşkünüm ya simdi hamileyim doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum
(566 puan) tarafından
Hamileyken olmaz tabi canım ben doğum yapalı 11 ay oldu daha yeni yapıyorum
(285 puan) tarafından
Sakin bozmayın devam edin gerçekten azim ve hüsran gerektiren bir mesele yane kendim oyle düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 411 göst.
4 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa Kaya (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
5 cevap 341 göst.
0 oy
6 cevap 252 göst.

Kategoriler

1,468,296 soru

24,056,376 cevap

329,928 kullanıcı

...