0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Şiddetli rüzgar vardı hanımlar ben evde yoktum şimdi geldim kapak kopmuş yan komşunun arabasına zarar vermiş. Beni suçluyor. Polis çağıracak miş bende git istersen savcı hakim çağır beni ilgilendirmez dedim ben bu evi tutarken o kapakları birbirine tutan. Çubuk kırıktı. Rüzgar kırmış.  Benlik bir birşey varmı. Ev sahibim yaptirican dermi. Benlik birşey yok 

8 Cevaplar

0 oy
(4,523 puan) tarafından
Doğal afet ☺️ bir şey olacağını sanmam
tarafından
Çıkacam burdan gider ayak kavga olsun istemiyorum
(4,523 puan) tarafından
Ama senlik bir şey yok ki bilerek yapmadın sonuçta
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bnmde kırık bn kırdım hatta ev sahibi ypsn bnane:D

tarafından
:)))))))). Oda iyimis
0 oy
(402 puan) tarafından
Bence biraz alttan alsaydınız sizin başınıza da gelebilirdi. Empati yapmak ve yardımcı olmak lazım 
tarafından
Cnm arabayı Park ettim arabadan immeme fırsat bile vermedi. Üzerime geldi insan gibi durumu iza etse inan alttan alırdım.
(402 puan) tarafından
Evet karşı tarafta fevri davranmış direk. Sen muhatap olma eşimle konuşun de madem
tarafından
Öyle yaptım cnm polis cagiricam dedi bende kimi çağırmak istiyorsan çağır dedim eve çıktım eşim gelince konuşur
0 oy
tarafından

Gel sarılalım canım yalnız degılsın benım ki de aksam ruzgar dan gıttı takacak esım sımdu

image

tarafından
Gel cnm gel ❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Canim sikayetci olamaz cunku dogal afet sonucta
0 oy
tarafından
Bizde de olmyştu buna benzer bsey babam karşılamıştı masrafını 
tarafından
İnsan gibi gelseydi inan anlaşmaya giderdim ama bağırıp çağırarak kimse iş çözemez
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Komşuluk ve nezaket gereği aramızda halledelim deseydin keşke. 
tarafından
Cnm insan gibi gelseydi inan anlaşmaya giderdim.  Ama arabayı park ettim araban inmeden geldi sinirimi bozdu
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Çeşmede hortum.cikti daha geçen gün insanlarin evleri arabaları uçtu yerinden. Napcaklar rüzgarı mi suclycaklar. Olur bunlar senin ne suçun var. Rüzgarda tutup kapağın başını bekliycek halin yoktu ya
tarafından
Aynen cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 599 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 57 göst.
+2 oy
35 cevap 639 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+2 oy