0 oy
2,006 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne zaman biter büyük heveslerle basladigimiz evlilik?

Şiddet gördüğümüzde mi?

Aldatildigimizda mi?

Değersiz goruldugumuzde mi?

Ne zaman biter?

Veyahut evliliğin bitmesi için bunların yaşanmasına lüzum var mı?

Evlilik yalnızca bunlar yasaninca mi biter?

Sizce?

61 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tatil günlerinde ve boş vakitlerde eşimle neredeyse hiç birlikte zaman geçiremiyorsam sürekli bensiz planlar yapıp başkalarıyla daha sık bir araya gelirse; bulunduğu ortamda benim olmamam için bahaneler öne sürüp durursa; bir şekilde benimle birlikteyken elinden telefonunu, düşürmüyorsa ve abartılı sürelerde sosyal medyada vakit geçiriyorsa, bitmelidir bence +şiddet sözlü şiddet en büyük etken aile bence eşin ailesi aldattigimda hemenn hemen hepsi bence

tarafından
Her anlattığına katılıyorum

İnsan birbirine vakit ayırmak için cabalamali
tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(610 puan) tarafından
Bence hiç bir türlü bitmiyo 

Şiddet görsen 1 kere oldu devam dersin

Aldatsa 1 kere yaptı daha yapmaz dersin

Değersiz görürse aman çocuklar var dersin

Evlilik ne zaman biter bence bunlarla alakası yok evlilik bitti dediğinde biter bazı sebeblerin olmasına gerek yok bittiyse bitiyo nasip ayrıldıysa bitiyor.
tarafından
Bir çok şeye tolerans gösteriyoruz.
Bazen  kendimiz için.
Bazen çocuklarımız
Bazen de rahatimiz bozulmasın diye
(610 puan) tarafından
Bence çoğu zaman çocuğumuz için tolerans gösteriyoruz
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Aldatılmak şiddet görmek bitme sebebidir bence. Tabi bunların hiçbiri yoksa hisler bittiyse de bitebilir kişiye bağlı bence biraz
tarafından
Terlikleri kaybolmayasica :) seni görmem lazım bnm ya.. profil falan yap :)
(1,573 puan) tarafından
Hayır biraz merak et:D
tarafından
Ya lütfen ya :D
(1,573 puan) tarafından
Özelden atabiliyosam atarım buraya atamam malesef:(
tarafından
Özelden atılmıyor profiline koy ben bkarim :)
0 oy
(74 puan) tarafından
Boşa kürek salladığını anladığında biter.
tarafından
Çok çok doğru
0 oy
(615 puan) tarafından
Evlilik sevgi ve saygı bittiyse biter. İlla ki bi aldatma yada şiddet olmasına gerek yok. Çocuk için katlanan çok kadın var çevremde. Dövmüyor sonuçta sevgi de kalmadı içimizde ama çocuklar için devam ediyoruz diyorlar. Buna da karşıyım. 
tarafından
Peki ne olmalı sence? Nasıl devam etmeli? Y
(615 puan) tarafından
Karşılıklı olan o sevgi ve saygının azaldığını hissettiğin an müdahale etmelisin. Tamamen bittiğinde artık çok geç olmuş olur zaten ve o evliliği tekrar canlandıramazsın maalesef. Eşimle aramdaki sevgi saygı hatta aşk hala çok taze şükür ki ama bazen iş hayatımızdaki yoğunluklar yüzünden yorgunluktan başka şeylerden illa ki birbirimize ayırdığımız vakit az olabiliyor. Bunu farkettiğim an müdahale ederim. Küçük bi sürpriz maddi olmasına gerek yok bi jest, evin karşısındaki parkta küçük bi yürüyüş ve kahve. Aklına gelecek her şey. O da farkederse kopukluğumuzu aynı şeyleri yapar. Karşılıklı olması çok önemli. Her taraflı peynir gemisi yürümez derler sonuçta.
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bir evlilik kadının içi soğuyunca gitmeyi gerçekten kafaya koyunca biter ve biten evlilikten geri dönmez kadın sonuna kadar zorlar ve gider. 
tarafından
Peki iç nasıl soğur?
(3,209 puan) tarafından
Canı yansa için acımaz umrunda olmaz mesela... Yollarına güller döküp kapında yatsa umrunda olmaz.... Yani kadin vazgeçince biter...
0 oy
tarafından
Mutlu değilsen çoktan bitmiştir bence o evlilik sana eziyet gibi geliyorsa çoktan bitmiştir 
tarafından
Peki bunun kararını nasıl vermeli kadın?
tarafından
Artık birşeyleri düzeltmek için bile çaba sarfedemiyorsan duzelcgne dair ufacık bile umudun kalmdiysa eşinle birsylern planını yapmayı istemiyorsan akşam isden gelmesini bile istemiyorsan o evde yokken daha mutluysan mutlu bir evlilik değildir tabi bu örnekler uzayadabilir
tarafından
Çok çok haklısın çok
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Konuşamayınca. Konuşacak güç kalmayınca, anlatsam da anlamaz demeye başlayıp susmaya başladığında. Kırgın olup kırıklarını kendin sarmaya bile gücün olmadığında biter Merve canım
tarafından
İşte bu.. gerçekten çok çok haklısın.

"Anlatsam da anlamaz demeye başlayınca.."
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Başını yastığa koyduğunda onunla hayal kurmuyor, duana onu katmiyorsan, içinden bir şey gelmiyorsa, bi kıpırtı  sabır, tahammül yoksa bitmiştir. 
tarafından
Çok haklisin
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Aslında çoğu evlilik bitiyor çoğunluğu da bu yazdigin sebeplerden dolayı ama arada çocuklar var diye evcilik oyunu oynuyoruz çok şükür aldatma yok şiddet yok ama kendimi çok değersiz hissediyorum eşim öyle hissettiriyor ben kafamda bu evlilik bitti zaten ama nedense itiyorum nereye kadar daha devam ederse 
tarafından
Ah canım.cok.haklisin
(2,089 puan) tarafından
Hiç bir şekilde özel hissettirmiyor ne yapayım mervis:(((ağlamak istiyorum yaa
tarafından
:( sen bana sarıl ben sana
(2,089 puan) tarafından
Serilip ağlayalım :((
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Benimki canımın kıymetini anladığım zaman bitti
tarafından
Seni seviyorum
(2,074 puan) tarafından
Bende seni biriciğim ❤️
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Karşılıklı sevgi saygı bittiğinde biter canım zaten bunlar bitince arkasından aldatma şiddete meyilli ise şiddette gelirse tam bitmiş olur 
tarafından
Çok haklısın
0 oy
tarafından
Şiddet varsa aldatma varsa güven yoksa evine bakmıyorsa biter
tarafından
Başka peki?
tarafından
Bunlar dışında bitmemeli bence çünkü dinende dogru olan buevlilği sürdürmek için çaba sarf edilmeli bitirmek için değil birde kimse dört dörtlük değil ki bunlar olmadığı sürece diger şeyler çözülebilir bence birde ben yastık değişmeyle kader değişmez sözüne inanıyorum yani ondan sonra hayatımız gerçekten istedimiz gibi olacak mı ayrıldına değecek mi bunları da düşünmek gerek
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bence evliliği gerçek anlamda bitiren ihanet ve şiddet Başka teni yerime koyani bir daha yanıma almam...
tarafından
Seni aldatan taş olsun şu güzelliğine bin maşallah
(4,724 puan) tarafından
O senin güzelliğin mervem
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Saygı sevgi değer bitmişse bitmiştir.
tarafından
Degersizlik
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Valla her insanin düşüncesi farkli kimi insan şiddeti kaldırır da aldatilmayı kaldiramaz kimis tam tersi ben bilmiyorum şu ara hayatimi sorguluyorum zaten ben değer görmessem,şiddet görürsem yada evladimla ilgili bir sorun olursa boşanırım ben 2 yıl evli kaldım uyuşturucu yüzünden boşandım iyikide boşandim haa aldatılırsam boşanirmiyim bilmiyorum bebeğim olmadan once kesinlikle boşanırım diyirdum ama şimdi o şhsı kocadan saymam ama evladım için boşanmam gibi geliyor ama hayatıni bitiririm aldattıktan sonra o kesin
tarafından
Ah yavrym ah
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Cevap veriyom, bittiği zaman biter :D 
tarafından
Korona bittiği zaman gider diyen amca misali jsaja
(25,178 puan) tarafından
Hahaha :D
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Güven en önemli temeldir mesela benim güvenim 1 kere kırılsın asla ama asla yillar geçsede tekrar güvenmem ağziyla kuş tutsada bana yaranamaz evlilik o zaman bnm icin bitmiştir mecburi devam ediyor demektir
tarafından
Belkide birçok kişi mecburiyetten..
0 oy
tarafından
Altın konuşalim senle boşver sen boşanmayı 
tarafından
-_- altın çok düştü para yok ama almaya
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Isten eve gelmek icin can atmiyorsa isten ciktiginda direk eve gelmiyorsa sende onun dort gozle gelmesini beklemiosan bitmistir aslindada surdurmeye calisiodur rol yaparak
tarafından
Çok çok haklisin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
30 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrcn06 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
17 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hshhdg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,107 cevap

330,151 kullanıcı