0 oy
1,050 göst.
Diğer kategorisinde (12,271 puan) tarafından

Adam tutturdu bu kediden besleyelim diye bir arkadaşı besliyor çiftleşmesi ni yapıp doğan yavrudan bir tane alalım diyor 

Normelde çok pahalı İngiliz kedisi dedi 

Tüy dokmuyir dedi eşim 

Kızım şimdi 17 aylık onun için istiyor 

image

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zor canim ya
(12,271 puan) tarafından
Valla canım yorumları  okuyorum da  zor doyen arkadaşlar cok
tarafından
Bir bebek gibi dusun canım her daım ilgi e bize bızımkıler yetiyor zaten :)
-Reklam-
0 oy
(163,374 puan) tarafından
Biz birlik yasarken ben korkuyom diye almislar tam 9 ay yasadim o kediyle fobisi olana cok zor 
(12,271 puan) tarafından
Yuhhh sen geleceksin diye mi
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Çok tatlı kız ayy ben besleyemem ama heyvan :D
(12,271 puan) tarafından
Hehehhehe heyvan ;))
Ama çokta tatlı beee ;)☺️
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Bizdede var ama sana tavsiyem tüyü sorun etmeyeceksen al. Zira heryer tüy ustun basin haberin olsun :) surekli bi yerleri silkelemen lazim
(12,271 puan) tarafından
Hadi kız bunda tüy dökme yok demiş arkadaşı
Bizimkinj mi yiyor yoksa
(13,439 puan) tarafından
Kız sacmalama nasil yok bizinki cins degil ama kuzeninde bundan 3 tane var. Koltuklarin ustlerini bir görsen
(12,271 puan) tarafından
Cins dedi
Aman vaz gecicem ;)) korktum valla tüyler beni rahatsız eder
Evde bir goril var ikincisi de yetişiyor
Bir de kadı tüyü ile ugsamamam
Tüy dokmuyir deyince
Sıcak bakmıştım
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Sevene zor degil çok güzel, ama çoookkk büyük sorumluluk, var benim kedim, ama bide bu alacağınız kedinin eklem rahatsızlıkları oluyo onu bir araştırın tedavisini yaptırabilcekseniz alın 
(12,271 puan) tarafından
Araştırma yapayım canım iyiki söylediniz
Tedavisi ni yaptırır eşim.de o acı çektikçe ben çok üzülürüm. (
0 oy
tarafından
Biz besliyoruz bazi zorluklari var tabi her canlıda olduğu gibi ama cok güzel bişey hele ki cocuklarin gelişimi için. Eğer ölene kadar bakariz hevesimiz gecmez diyorsanız alın büyük bi sorumluluk çünkü
(12,271 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
Geçmez ki Bizim çocukların  hevesi
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Çok tatlı severim ama asla evimde beslemem ;)

0 oy
(613 puan) tarafından
Bizimki 3 buçuk yaşında kedimiz. Deli gibi tüy döküyor valla aynı cins. Tüy meselesi cinse pek bakmıyor. Oğlum 1 yaşında. Her yere düşeni alıyor. Kendimizin aşılarına dikkat etmemize rağmen tüy yutuyor. İstersen hergün 10 kez süpür. Robot süpürge aldık bakalım belki onunla bi nebze rahat edeceğiz. Ama diyeceğim o ki bekleyin bi 2 buçuk 3 yaş desin bence kızınız. Evde olması müthiş bir duygu ama biraz çocuğun büyük olması da çok ciddi avantaj. 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Evde duramam asla çok korkuyorum 
0 oy
(289 puan) tarafından
Bizim 9 yaşında kedimiz. Doğduğundan beri de bizde. Bizim kedi çişini klozete yapar. Kakasını normal alaturka tuvalete. Mamasını koyarız yer. Ayda iki kez yaş mama ve ciğer yer. Kendi isterse sevdirir istemezse ısırır :D tek zorluğu aşırı tüy döküyor. Ve maalesef misafir sevmiyor eve gelenlere saldırıyor bizim ki :D bir de şehir dışına veya tatile gittiğimizde bakacak biri sorun canım. Hayvan büyük sorumluluk alacaksan ölene kadar da bakmalısın. 
0 oy
(19 puan) tarafından
Minik bir prensesim var 5 aylık evet beslemek biraz yorucu zor oluyor ama gerçekten mükemmel hayvanlar arkadaş evlat oluyor size. O kadar huzur veriyor ki eve size anlatamam. Sadece zorluğu şu yönden oluyor kediler köpekler gibi anlamadıkları için eğitmesi çok zor hatta imkansız gibi bir durum oluyor ama bence kesinlikle ne olursa olsun huzuru için her şey değer ❤️
0 oy
tarafından
Bu kediyi çok sevıom ben 

Ben 3 gün baktım sonra bakmadım

Kedı mutfakta dezgaha çıkıyordu yemek yapmama engel oluyordu tuvaleti falan zor geldı bana 

Bide kızım da kıskanıodu 

Çok sevdi ama kedı yanıma gelınce kıskanıodu
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Çok temiz hayvanlar senede 1 kez tüy döker o kadar günlük temizlik yapıyorsan sıkıntı olmaz kakasını kumundan başka binyere yapmaz
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben hamileyken de vardı bebeğim iki yaşına gşrecek hala var o kadar çok iyi anlaşıyorlar ki emin ol niye önce almadım diyeceksin 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Canım eğer sen istemiyorsan sakın bu işe kalkışma hiç kolay değil hele yavruysa bir bebekten farkı yok döker saçar hep peşinde olman gerekir ilk dönemler. Tüy dökmeyen kedi yoktur ama onun için herşeye değer sevgisi bambaşkadır. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 590 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Wounded (1 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 332 göst.
10 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 271 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 340 göst.
25 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (623 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,949 soru

24,079,341 cevap

331,093 kullanıcı

...