0 oy
932 göst.
Diğer kategorisinde (12,272 puan) tarafından

Adam tutturdu bu kediden besleyelim diye bir arkadaşı besliyor çiftleşmesi ni yapıp doğan yavrudan bir tane alalım diyor 

Normelde çok pahalı İngiliz kedisi dedi 

Tüy dokmuyir dedi eşim 

Kızım şimdi 17 aylık onun için istiyor 

image

36 Cevaplar

+1 oy
(437 puan) tarafından
Dünya tatlısı bir kedi annesi olarak diyebilirim ki yavru bir kediyle hayata başlamak mükemmel bizde başta çok tereddüt ettik ama evin de kedinin de düzeni temizliği sana bağlı aşılarına dikkat et tuvaletini günlük temizle maması suyu senin koyduğun yerde ve düzende olunca kedi de küçük olunca o düzene çok güzel adapte oluyo bizim evimizin bi üyesi oldu resmen onun enerjisi sana kattığı pozitiflik bile bambaşka oluyo ben yine ve yine geçmişe dönsem alırdım ve sevgini merhametine bambaşka bişeye vermek bile o kadar güzel ki 

Evim küçük falan da deme benim evim de kutu gibi küçücük ama çok çok güzel bakılıyo 
-Reklam-
+1 oy
(5,729 puan) tarafından
Ay bebek yaaaa cok güzel sana da arkadaş ne güzel
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Ay çok tatliş:) ama ben kedilerden korkuyorum besleyemezdim herhal. Bakımı zor olur veteriner aşıları maması WC için gezdirmek felan bilemedm cnm 
(2,392 puan) tarafından
Wc için kedi gezdirilir mi kız ahah köpek mi bu :D
(6,853 puan) tarafından
Haha  ne bilim o kadar beslemiyorum işte :)  aman onunda kumu olur kesin :D
(13,309 puan) tarafından
Tabi canım onda birşey yok ama kakayı günlük aldıktan sonra bir poşet kum 10-15 gün gidiyor
(6,853 puan) tarafından
Zor iş bana göre diiiil :D ben bebeme kocam beye zor bakiom :)
(13,309 puan) tarafından
Valla ben de almadım henüz ama galiba en yakın zamanda muhtemelen seneye kış olacak bebe ayaklansın bugüne kadar hep eşyam yeni diye annemler izin vermedi kızımı da vermedi ben yalnız kalcam diye.
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Ben besledim cok ilgi istio bebek gibi oda ama seviosan cok cok güzel  evet 
(1,805 puan) tarafından
Surekli kumu degismek  falan zorluodu beni ama 4 sene baktim bu arada evde kedi beslemek sunnetmis :)
(1,500 puan) tarafından
Sünnetimi ilk defa duydum cnm ole bişeyin kaynağını nerden duydn
(1,805 puan) tarafından
Peygamber efendimizin kedisi muezza varmış bi cok farkli kaynaktan baktim arastirabilirsiniz
(1,500 puan) tarafından
İlk defa duydum cnm Bi bakcam zaten araştırayım
(1,805 puan) tarafından
Evet canim guzel hikayelerde var bununla ilgili
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Çok  tatlı  ama  yaa  canım  bakabileceksen  al sonra  bakamayıp  geri  verme   o da canlı  
(12,272 puan) tarafından
KiZ aldıktan sonra vermem şimdiden çocuklar baba
Yaslanıp ölürse biz çok ağlarız demeye başladılar
(5,942 puan) tarafından
Ah  Yawrum ağlarlar tabi  benim  balığım  ölmüştü  1 hafta ağlamıştım
0 oy
(2,376 puan) tarafından
Benim arkadasim bir hafta önce almıştı aynısını ama bir yaşında olduğu için alışamadı çok hırçındi geri verdiler şimdi yeni doğanıni arıyorlar almak için çok tatlı gerçekten
(2,376 puan) tarafından
Yavrusu uysal bunların beş ayından küçük olanını alın beş ayından sonra kesinlikle hiç alismiyorlar ve çok kıskanç olurlar
(2,376 puan) tarafından
Başka arkadaşım küçük olanını almıştı bir senedir bakıyorlar çok memnunlar gördüm gayet alışmıştı
(2,376 puan) tarafından
Birde fiyatı ne kadar acaba
(1,894 puan) tarafından
Kedi köpeğe göre daha kolay oluyor. Hırçın olmaması için de küçükken sert sevmemek gerekiyor. Hirpalayarak ya da sert oyunlarla severseniz alışıp hırçın oluyor. Aldıktan sonra bakimini da öğrenirsiniz kedi kolay olur:)
(12,272 puan) tarafından
Fiyatı 2 bin TL canım
Yetişkin olanı mi yoksa Yavru olanı mi bilmiyorum
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum bi can bi sorumluluk..
(12,272 puan) tarafından
Aynen öyle çocuklar uzun zamandır köpek istiyor lar ama sırf bu yüzden almadım bakamazsak günah olur diye bu sefer de adam çıktı başıma
0 oy
(5,213 puan) tarafından

eğer tuvalet eğitimi varsa hiçte zor değil bende alacaktım ama sonra hamiş kaldım bebiş doğup biraz büyüyünce alıcaz bizde inşallah :)

(12,272 puan) tarafından
Yeni doğan alicaz canım biz ogretiriz herlade ;))
Ama aldıktan sonra ölene kadar bizle olur bırakmayız onu
(437 puan) tarafından
Doktorum falan bana hep demişti hamileyken bi kedi almak ve aşılarına dikkat etmek doğduktan sonra almaya göre daha mantıklı kedi ve anne karnındaki bebeğin iletişimi sayesinde bebek doğduktan sonra alerjik reaksiyon göstermiyomuş
(5,213 puan) tarafından
benim bekarken kedim vardı erkek kard 2kedi var bana da doktor hamileliğin başlarında al demişti ama tuvalet temizliğinden bi mikrop kapılabiliyomuş ilk aylarda oyüzden korktum bide bebiş az büyüsün dedi eşim çok korkiyide alerji olur diye :D buarada tuvalet eğitimi çok basit kumun yanına getirip elle 2karıştırınca o içgüdüsel olarak öğrniyo ben öyle öğretmiştim
(437 puan) tarafından
Aynen aynen tuvaletine asla yaklaşmaman gerek tuvaletini hep eşim temizliyo kediye hijyenik bezler aldık tuvaletten sonra eşim mutlaka patilerini falan siliyo ve karnında bi bebek olduğunu bile hissediyo biliyo musun bence gerçekten sevmesi çok güzel plan şeylerden birisi
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Annemlerin vardı kedisi, ben gelince kıskanıp halıların altına pislemişti hep kedi bakmak zor bence. Ben cesaret edemezdim
(12,272 puan) tarafından
Senimi kıskandı yoksa evde tek mi bıraktılar canım nasıl pisledi
Bu dışarı çıkamıyor korkuyor tam ev kedisi
(5,481 puan) tarafından
Evde tek kalmadı ben geldikten sonra yapmış. O da dışarı çıkmıyomuş
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Ben baktim ha kendi evladin ha o kedi ikiside aynı sey oluyo.ve cocuklar hayvn sevgisini ogreniyo bence beslenilir bizimknin cinsi smokindi adi bile vardi.bademdi ama sahiplendirdik :) 
(12,272 puan) tarafından
Aynen öyle aldıktan SONRA oda evin bir parçası  valla eşim com istiyor bakalım ne olacak
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Tüy döküyor bu da biz de evde kardeşimde teyzemlerin ikisinde de hep var. Bence zor değil bebek gelişimi için de çok uygun. Ama biraz titizlik istiyor
(12,272 puan) tarafından
Anladım canım valla canım çıkıyor akşama kadar 4 çocukla
Kediye yetişebilir miyim bilemedim şimdi
Eşime tüy dokmuyir demiş arkadaşı
(13,309 puan) tarafından
Kısa tüylü ama yine de oluyor canım yaparsın çok büyütme gözünde
0 oy
(472 puan) tarafından
Bize bir arkadaş verdi ben çiçeklere düşkün biriyim bütün saksı toprağını haliye indirmiş evde 70 tane çiçek vardı neredeyse hepsi çöpe gitti. Kedide kaçtı bir daha bulamadım 
(12,272 puan) tarafından
Hahahah kedi firarda desene
Seni büyük zarara  uğratmış ;(
(472 puan) tarafından
Evet firarda mart geliyoooorr bizimki dişi idi kocaya kaçtı
Hemde ne zararı hiç sorma
Ben çiçekler olmayan yerde nefes alamam hemen gittim çiçek aldım
0 oy
tarafından
17 aylik cok buyuk size alismasi zor olabilir bi de evde kucuk cocuk varsa biraz sıkıntı kediler kıskanç olur cunku benim esim de kedi hastasi ama ben pek sicak bakmiyorm
(12,272 puan) tarafından
Kızım 17 aylık ;))
tarafından
He pardon ben kedi 17 aylik okumusum :) cocuk icin sıkıntı olmaz da kediler cok ilgi isteyen bi hayva.n cocugunu bile kiskanabilir yani
(12,272 puan) tarafından
Himm anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Zor değil babam besliyordu ilgiye aşıklar ama bide gece uyurken kapinizi kapatın birden gelip üstüne atliyorlar aklınız çıkar sonra :D 
(12,272 puan) tarafından
Hahah bizde kapı kapatma âdeti Yok evde 6 kişiyiz hergun  birinin üstüne atlarsa.sorun yok ;))
0 oy
(588 puan) tarafından
Kizzz cok tatli bunlar :D bizim bi tane ankara kedisi vardi bembeyaz cok tuy dökmeye baslayinca bide büyümüştu bide bebek olunca bi tane teyzeye verdik. Cok agladim verirken. Ayni cocugum gibiydi. Bi tanede bana versinler :D :D :D
(12,272 puan) tarafından
Bakalım canım yaa nasip herşey alırsam atarım buraya
Adam satacak mis şimdiden musteri bakıyor bize de bedava vermiyor Muş çakal
Normalde 2 bin TL
Ama.ven alırsam çiftleştirme yaparsam neden olmasın veririm valla
(588 puan) tarafından
Ayy suan ben alamam zaten kedi sorumlulugu ileride insallah :D hee resim atda bakalim :D
0 oy
(4,099 puan) tarafından

Benim gprumcem bundan eve getrmişti ay ne bilim ev leş gibi kokuyodi ;)

(12,272 puan) tarafından
Yaaaa gerçekten mi!!!
(4,099 puan) tarafından
Valla oyle
0 oy
(3,854 puan) tarafından
tuvaleti hemen ogreniyor kedi bakmak kolay. ne kopek kadar kokuyor ne egitim sorunu var. zatrn scotish alcakmissiniz cok tuy de yapmaz uysallar bide bizde kizi micin bekliyoruz dogurursa alacaz insallah 
(12,272 puan) tarafından
Eşim de oyoe dedi  bu arkadaşının kedisi deprem olunca dışarı çıkartmışlar kafasını koltuk altından vikartmammjs
0 oy
tarafından
Koltuk perde cok tirmaliyor perdelerin sokulmesini göze alabilirsen besle canım
(12,272 puan) tarafından
Hahah perdeleri zaten oğlanlar yırtıyor
Kadı de yirtsin da tam olsun bari;))
0 oy
tarafından
Normalde hayatta eve hay.van almam ama gorunce benim bile alasin geldi :)
(12,272 puan) tarafından
Kız bende ne kedimi dedim gösterince tamam olur bakarız doğum yapsın alırsın bir tane yavru dedim
0 oy
tarafından

ahhh bu kedi bu kadar pahali olmasa bende alicaktim cok tatlilar sadece aylik mi ne asilari var parazit vs yani surekli veteriner gormesi gerek biraz masrafli kedi :) ama cok tatli tulleri tiftikliyorlar tirnaklariyla ciziyorlar bildigim kadariyla ama bakim.olarak kedi en temiz ****** tuyunden dolayi ugrasirsiniz tabi

(12,272 puan) tarafından
Evet canım çok pahalı da eşimin arkadaşı vericek
Yavru olacak
tarafından
o yuzden kacirma derim sadece asi kismina para verirsin cocuguna da arkadas olur

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 551 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Wounded (1 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 247 göst.
10 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 236 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 275 göst.
25 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,454 soru

23,883,467 cevap

321,438 kullanıcı

...