0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Bugu.n şok dan pınar cpcuk devam suru aldım... Kıızm 16 aylık.. Uzeonde 1 yas yazıo..cicibeve ezdim verdim içiti Kıızm.. Kaynyamadım.. Kaynamayacajk degil mııkızlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hazır sütleri kaynatmaya gerek yok. Ama devam sütü farklı oluyor mu bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bende ondan aliyorum geceleri uykuya giderken bi muz yedirip üstüne de bi dolu biberon 3 4 tane cicibebe katip veriyom .tok tutuyo kilo da yapiyo 
(223 puan) tarafından
Kaynayacak miyiz
(3,799 puan) tarafından
Yok canim ben cam biberon a koyuyom . Tencereye su doldurup biberonu koyup  ocakta o şekilde isitiyorum . Su ısınınca biberonda ısınıyor.  Kaynatma o şekilde isitabilirsin .
(78 puan) tarafından
Biberonun içine mi kiriyorsunuz cici bebeleri
(3,799 puan) tarafından
Evet canim isindikca süt bisküvi yumusuyo zaten bide calkalanyinca un ufak oluyo içinde
(78 puan) tarafından
Hm tamam cnm tesekkurler
(3,799 puan) tarafından
Sen nasil yapiyosun canım.
(78 puan) tarafından
Ben normal cezveye koyup kaynatmadan ısırıyorum bazen bal koyuyuyorum ama geçen tadına baktım devam sütu bal katmadan da tatlıydı acaba içinde çok şeker mi var kararsız kaldım günlük süt alıp versem mi diye düşünüyorum
(3,799 puan) tarafından
Biraz şekerli evet canım ama öteki sade sutlerden vitamin değeri yüksek bende akşamdan akşama veriyorum çok vermiyorum şekerli diye. 3 tane de bisküvi tok tutsun diye. Genede içime sinmiyor şekerli olduğu için.  Millet çocuğunu bisküvi ye boğuyor kız.  Sabah öğle aksam devamli veriyo.  Benim gün içinde en fazla verdiğim sayi 5 olmaz 3 yasinda olduğu halde.  Senin bebisin gibiyken vermiyodum bisküvi 2 yaşından sonra başladım
tarafından
Kız ben sade veriyorum valla cicbebeyi hic dusunmedim ya
(3,799 puan) tarafından
Ben içine 3 tane atiyom canım gün de bi kere veriyom zaten sütü de bisküvi de . Onu da vermezdim ama gece uykusunda tok olsun diye işte.  Gerçi büyüdü ama genede ana yugeri aç uyumasin diye veriyom öyle
tarafından
Kiz ben uyumadan yarim saat ince falan yediriyom cocugu sütü de sağlığı icin veriyorum
(3,799 puan) tarafından
Yedirsemde gene de o sütü veriyom kız tok olsa bile. Alismisim galiba bu düzene vermeden içim rahat etmiyo uyumasina
tarafından
Ahahaa kiz bende diyelim ki 1 saat once yemek yedirism yine diyom kesin açtır agzina biseyler tikiyom☺️☺️☺️
(3,799 puan) tarafından
Çocuklar kaçacak delik ariyo evde. Elimde tabak kaşık dolaniyom . Önüme gelene ağzına yemek veriyom. İllallah ettiler artik benden
tarafından
Kiz benimkide 2 kasik oturup yer sigerini bende senin gibi pesinden kosuyorum☺️☺️☺️
(3,799 puan) tarafından
Bütün günüm inan onları yedirmekle geçiyor sabah yedir öğlen ikindi aksam yatarken.  Yemek yemeğe firsatim olmuyo kendimin
tarafından
Ee napalim cnm mecbur ac kalsalar iciniz rahat etmicek
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ben hafif ilitip veriyorum
0 oy
(223 puan) tarafından
Bugu.n kaynatmafan verdim ınslahh bir sey olmaz ya.. Bir daha bende kaynatıp verim.. Herkes ıstımıs

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
10 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 232 göst.
10 Eylül 2025 Diğer kategorisinde SL (1,308 puan) tarafından soruldu
+6 oy
31 cevap 5,103 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde SL (1,308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,392 soru

24,168,443 cevap

335,731 kullanıcı