0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Bugu.n şok dan pınar cpcuk devam suru aldım... Kıızm 16 aylık.. Uzeonde 1 yas yazıo..cicibeve ezdim verdim içiti Kıızm.. Kaynyamadım.. Kaynamayacajk degil mııkızlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hazır sütleri kaynatmaya gerek yok. Ama devam sütü farklı oluyor mu bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bende ondan aliyorum geceleri uykuya giderken bi muz yedirip üstüne de bi dolu biberon 3 4 tane cicibebe katip veriyom .tok tutuyo kilo da yapiyo 
tarafından
Ahahaa kiz bende diyelim ki 1 saat once yemek yedirism yine diyom kesin açtır agzina biseyler tikiyom☺️☺️☺️
(3,799 puan) tarafından
Çocuklar kaçacak delik ariyo evde. Elimde tabak kaşık dolaniyom . Önüme gelene ağzına yemek veriyom. İllallah ettiler artik benden
tarafından
Kiz benimkide 2 kasik oturup yer sigerini bende senin gibi pesinden kosuyorum☺️☺️☺️
(3,799 puan) tarafından
Bütün günüm inan onları yedirmekle geçiyor sabah yedir öğlen ikindi aksam yatarken.  Yemek yemeğe firsatim olmuyo kendimin
tarafından
Ee napalim cnm mecbur ac kalsalar iciniz rahat etmicek
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ben hafif ilitip veriyorum
0 oy
(223 puan) tarafından
Bugu.n kaynatmafan verdim ınslahh bir sey olmaz ya.. Bir daha bende kaynatıp verim.. Herkes ıstımıs

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
10 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
+9 oy
0 cevap 375 göst.
16 saat önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,700 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
5 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,455,332 soru

23,881,690 cevap

321,377 kullanıcı

...