0 oy
146 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,033 puan) tarafından

image

İyi aksamlar kızlar bebeğine lavanta yagiyla yada baska yaglarla masaj yapan var mı bu uçucu yağ bunu başka yag ile mi karıştırıyorum ne kadar karistirmaliyim kullanan yada  bilen var mi ınternette  cok farklı bilgiler var bu konuda 

2 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
yastiga surunce bas agrisina iyi gelirmis migrene. buda yetiskinler icin bi bilgi. o da bi iki damla heralde. ben yapamdim esim kokusunu sevmiyor diye. aktardan aldiysan ona sorsaydin belki o yardimci olurdu
(3,033 puan) tarafından
Yok ya trendyoldan aldim kantaron yagi aldim.bunuda aliyim dedim ama henüz kullanmadım
(3,834 puan) tarafından
bende de var kantaron. kullanmadim bi yildir duruyor. yaglara guvenemiyorum ben seyreltilmesi nasil olur bilemedigim icin
(3,033 puan) tarafından
Kantaron seyreltmiyorum ben poposu hafif pişik olur gibi olunca gun içinde altını aldıktan sonra birkaç dk havalandiriyorum sonra sürüyorum 1 damla 2 günde kızarıklık geçiyor elin kesildiğinde yandığında sur cilt hücrelerini  yeniliyor
-Reklam-
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bebeklere sakıncalı canım yanlış hatırlamıyorsam iki yaşa kadar
(3,033 puan) tarafından
Bebeklere uygulanıyor hatta lavanta bezler ıslak mendiller  var canim ama nasil seyreltildigini bilmiyorum
(3,209 puan) tarafından
Ben bir doktorun yazısında okumuştum okaliptus da dahil olmak uzere hiçbirini tavsiye etmiyordu.
(3,033 puan) tarafından
Canim her konuda tavsiye eden etmeyen doktor var sadece bu konuda değil ki vallq bazen kime inanacağım sasiriyorum
(3,209 puan) tarafından
Ben alerji konusunda biraz hassasım o yüzden buhurdanlığımı bile rafa kaldırdım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yag_murr (613 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 487 göst.
0 oy
20 cevap 494 göst.
26 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,827 soru

24,188,991 cevap

336,794 kullanıcı

...