0 oy
36 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (7,380 puan) tarafından

Ben gidiyorum kızlar kafama masaj yaptirmaya😂😂

Gelen varmi 😅

Merhaba efendim  Beauty Femme’den Derya ben nasılsınız 🌸hem anlatayım hem de fiyatını yazayım ☺️

Mistik Terapi & Kafa Masajı 💆‍♀️

Mistik terapi; beden ve zihni aynı anda rahatlatan özel bir masaj tekniğidir. Aromaterapi yağları ve akıcı dokunuşlarla stres, kaygı ve yorgunluk azalır, uyku düzeni ve ruh hali dengelenir. 🌿

Kafa masajı ise saç derisi ve baş bölgesindeki dolaşımı artırarak migren, baş ağrısı ve ense gerginliğini hafifletir. Saç köklerini güçlendirir ve zihni sakinleştirir.

İkisi birlikte uygulandığında kişi hem bedenen hem ruhen derin bir rahatlama ve hafiflik hisseder. ☺️

Omuzlardan itibaren yapılmaya başlar kulunçlarınız da rahatlatılır daha sonra boyun ense ve kafa masajı olarak devam edilmektedir 🌿 ilk baş mini cilt bakımı yapılır yüz maskedeyken masaj yapılır saçlar yıkanır ve saç bakımı yapılır en son aşamada saçlar kurutulur ☺️

Mini cilt bakımı ile beraber 60 dk sürmektedir 1500₺ 🫧

3 Cevaplar

0 oy
önce (164,560 puan) tarafından

migrenin varsa lafa hacamati tavsiye ederim bu masajdan yaptirmadim ben

önce (7,380 puan) tarafından

Migrenim yok kaslarim biraz sert rahatlamak amaçlı sadece

önce (164,560 puan) tarafından

ooo migren yoksa rahatca giy yaptir masajini rahatlamak gevsemek herkesin ihtiyaci olan bisi

-Reklam-
0 oy
önce (10,998 puan) tarafından

yaptırdım bir kere, su iyi geliyor cidden

Him denemekte fayda var o zamn

0 oy
önce (1,245 puan) tarafından

bu sacinyikadiklari zimbirtidan mi :)) annemle beraber bizde gttik ona. cok komik insani gulesi gelio

Bende gülerim 😅

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 688 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 832 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (10,998 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 329 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,113 göst.

Kategoriler

1,504,302 soru

24,560,301 cevap

361,424 kullanıcı

...