Ben gidiyorum kızlar kafama masaj yaptirmaya😂😂
Gelen varmi 😅
Merhaba efendim Beauty Femme’den Derya ben nasılsınız 🌸hem anlatayım hem de fiyatını yazayım ☺️ Mistik Terapi & Kafa Masajı 💆♀️ Mistik terapi; beden ve zihni aynı anda rahatlatan özel bir masaj tekniğidir. Aromaterapi yağları ve akıcı dokunuşlarla stres, kaygı ve yorgunluk azalır, uyku düzeni ve ruh hali dengelenir. 🌿 Kafa masajı ise saç derisi ve baş bölgesindeki dolaşımı artırarak migren, baş ağrısı ve ense gerginliğini hafifletir. Saç köklerini güçlendirir ve zihni sakinleştirir. İkisi birlikte uygulandığında kişi hem bedenen hem ruhen derin bir rahatlama ve hafiflik hisseder. ☺️ Omuzlardan itibaren yapılmaya başlar kulunçlarınız da rahatlatılır daha sonra boyun ense ve kafa masajı olarak devam edilmektedir 🌿 ilk baş mini cilt bakımı yapılır yüz maskedeyken masaj yapılır saçlar yıkanır ve saç bakımı yapılır en son aşamada saçlar kurutulur ☺️ Mini cilt bakımı ile beraber 60 dk sürmektedir 1500₺ 🫧
migrenin varsa lafa hacamati tavsiye ederim bu masajdan yaptirmadim ben
Migrenim yok kaslarim biraz sert rahatlamak amaçlı sadece
ooo migren yoksa rahatca giy yaptir masajini rahatlamak gevsemek herkesin ihtiyaci olan bisi
yaptırdım bir kere, su iyi geliyor cidden
Him denemekte fayda var o zamn
bu sacinyikadiklari zimbirtidan mi :)) annemle beraber bizde gttik ona. cok komik insani gulesi gelio
Bende gülerim 😅
1,504,302 soru
24,560,301 cevap
361,424 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın