0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kayınbabam geçen akşam herkes yatınca ağda banyoda yaptım bugün gelmiş bana diyor sen niye o kadar uzun banyo da kalıyorsun diye eşime anlatsam anlamaz ama bir dahada yıkanmak içimden gelmiyor

30 Cevaplar

0 oy
(6,075 puan) tarafından

Geçen kaynatam telefonuma bakıyordu baba kızların telefonu kurcalanmaz dedim sen kızmısın dedi ya :D

Ağzına vurmak için kürek aradım ama bulamadim

(878 puan) tarafından
Gerçekten dedimi ya
(6,075 puan) tarafından
Başkası söylese bende inanmazdım ama gerçekten yaşadım kadın hallerine çok meraklıdırlar eltim çocuğu acikirdi hadi bi emisin gelin derdi sen hamilesin şunu bunu yapma derdi bana utanırdım kaynanama söyledim uyardı ama yine boş bogazligindan vazgeçmiyor ki sülalesi böyle edep adap denen bişey yok
-Reklam-
0 oy
(15,989 puan) tarafından
Adama bak ya insna utanır bu soruyu sormaya gelinine 
0 oy
tarafından
Ayy ayni benimki bizde birlikteyiz benimkide herseye karisir sinirler yaa 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Saat mi tutmuş seni bekleyip ne kadar ayıp ya

0 oy
(3,856 puan) tarafından
Oha yaa:))  öyle sorulara pat pat söyleyeceksin cevabını da ama olmuyor. En kısa zamanda kendi evine çıkarsın İnşaAllah.. 
0 oy
(345 puan) tarafından
Töbe yarabbım Allah akıl fıkır versın bır daha sorarsa oyun oynuyorun de 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil o bilmiyor mu sanki ne yaptığını pislik herif
0 oy
(878 puan) tarafından
Ah ah eniyi sen ben anlarim bacim bizim ev allahtan.iki.katli.banyo.odamin dibinde ama yinede rahat edemiyorum.yikanirken bile huzursuzum benim kayinbabam.da şu aralar.camasir.makinasina takti ne çok.calisiyor.diye kızıp duruyor hâlbuki yeni.dogum.yaptim bebek sürekli kusuyor sürekli değiştirmek.zorundayim haliylede calsiiyo makina
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Oglunla işim vardi banyoda de bak bidaha sorabiliyomu dengesiz insanlar ya bendede var oyle bi tane herseyi sorar 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
O ne yana kayınbaba soruyor bide bu nasıl rahatlık ne kadar saçma ona ne istediğin kadar durrusun işte aynı ev oluncca böyle oluyor demek ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 613 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.