0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (1,934 puan) tarafından
Kızlar deprem yada başka bir şey için değil sadece merak ettiğim için soruyorum Adana'da şuanda bulunduğum yerde elektrik yok gökyüzü kıpkırmızı ve heryer akşam üstü gibi karanlık yok niye acaba bilmediğim bir doğa olayı falan mı var 

4 Cevaplar

0 oy
(8,174 puan) tarafından
Bizim burada yağmur yağıyor. Sanırım Türkiye'nin çoğu yerinde yağmur var. Ondan olabilir canım. 
(1,934 puan) tarafından
Yağmur havası vardı da yağmur yok canım bildiğin dışarısı akşam üstü gibi bende şaşırdım komşumun bahçesindeki herşeyi çok net görebiliyorum ve gökyüzü kıpkırmızı
(8,174 puan) tarafından
Allah hayırlara getirsin ya. La Tahzen. İnnallahe meana.
(1,934 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burası da yağmurlu canım Eskişehir’deyim ben hava bildiğin kızıl yani pembe gibi. Sanırım kar yağacak.
(1,934 puan) tarafından
Ya böyle değişik olmuş sizde de öyle mi dışarısı aydınlık gibi herşey belli net
tarafından
Yok o kadar net gözükmüyor her yer canım. Adana’da mısın sen
0 oy
(684 puan) tarafından
Duzcedeyim instagrma da düzce sayfalarinda denk geldim onlarda atmış kızıl gibi ama yağmur ve fırtına var şuan burda Rabbim beterinden korusun inşallah 
(1,934 puan) tarafından
Amin inşallah buradada başladı eşimde şey diyor sebebi uzun zamandır yağmadı ondan
(684 puan) tarafından
Vallaha herkes bişey diyor dün Bolu'da deprem olmuş bu sabah gene oldu biz hissetmedik ama deprem ağı diye bı uygulma varya ondan bildirim geliyor bu sabah da bana arabayla 5-10 dakika mesafede bı herde 2 küsür olmuş

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,013 göst.
0 oy
27 cevap 953 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 433 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 295 göst.

Kategoriler

1,458,847 soru

23,925,776 cevap

323,721 kullanıcı

...