0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün artıya çıktım 124 olmuşum ne yapacağım beynim döndü resmen insanlar söylüyordu çok kilo almışsın zoruma gidiyordu ne yapmalıyım

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Doğumdan sonra hiç çıkmadım ve ağlıyorum nasıl bu hale geldim diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilemisin cnm
0 oy
tarafından

Kilolu hep kilolu :D yedin oturdun niye zoruna gitsin ki :Dsaka Maka bı yana fark etmedin mi hiç 

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Diyetisyen yada kendin bı program yapıp uygulayabilirsin tabi spor ve egzersiz de şart 
0 oy
(677 puan) tarafından
Baya kilon var cnm daha ileriye gitmeden hemen diyete ve spora başla 
0 oy
tarafından

Kızz hiç tartıya çıkmadın mı 

0 oy
tarafından
Baya kilon varmış hemen diyete ve spora  basla  canim 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım tahlil ister diyetisyen git biran once
0 oy
(513 puan) tarafından
İlk kendine tarti acilen ama acilen basla zayiflamaya aksam 6 dan sonra yeme
0 oy
tarafından
Canım önce tahlil yaptır

Bir diyetisyene git

Kan sonuçlarına göre liste yazıyor 

Yazdıklarına harfi harfine uy

Geçen sene 30 kilo verdim 3 ayda

3 lü rakamlardan 2 li rakamlara düştüm :)
tarafından
Fayda edermi ki ayı olmuşum
tarafından
Eder eder hemde ciddi fark eder
Ben mesela diyeti bıraktım hamile olduğum için şu anda ama asla beyaz ekmek yemiyorum kepekte.  Sadece tam buğday doktorum tahlil sonucunda vücudumun onlara bilmem neyi olduğunu söylemişti bilmiyodum mesela . Ona göre yazıyor diyet listesini ve harfi harfine uyarsan kesinlikle fayda ediyor ilk hafta -5 ile başlamıştım sen düşün:)
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Diyetisyene git ve en önemlisi yürüyüş ve ekmeği bırak annem o yolla çok kilo verdi
0 oy
(84 puan) tarafından
Üzülme ağlama kız canın sağolsun  dünyanın sonu değil ya bugüne kadar yemissin  oh sefan olsun  yarın da başla diyet yap kes şekeri ekmeği  hemen belli eder zaten imkanın varsa da bir iki ay diyetisyene git sonra düzenini  oturtursun  verirsin  inşallah üzülme yeterki  sağlığın yerinde olsun 
0 oy
tarafından
Once bi kendine soz ver ve diyt ve spor yapmaya basla azimle ins verirsin 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun canım ilk aklında bitireceksin kiloluyum lafini zayifliycam demelisin sonra abartı yemekten uzak durmalısın dengeli ve sağlıklı beslenmeye başlamalısın diyet demiyorum bak kulağa hoş gelmiyo ve itici duruyo diyet deyince sonra spor yapmalısın ama en önemlisi herşeyi severek isteyerek yapmalısın bu kafa o bedeni sevmiyo çünki hedefini belirle ve yarını bekleme bu günden başla.. hadi  göreyim seni :))
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Instagram da bı bayan var emziren anneler içinde detoks suyu öneriyor ona bı mesaj atsan canım 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Diyet yapmayı dene 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Kuzu hemen yarın başla artık ben de kilo vermek istiyorum inşallah zayıflarız hamile değilsin dimi maydanoz kürüne başlafım dün bide yeşilçaylı bşy yapcam istersen tarif ederim abur cubur ekmek yeme :/
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Kilolu hep kilolu nick iyimis:D

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 414 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 474 göst.