0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (2,611 puan) tarafından
Kızlar sezeryan olmadan önce zayıftım yine zayıfım ama göbeğim var sadece kilom 48 göbeğimi içime çekiyorum hep salınca sanki 2 3 aylık gebeler gibi duruyorum buda bende takıntı haline geldi ve eşim sürekli kilo aldın diyor iyice psikolojim bozuluyor 1 aylık diyet yaptım sporda yaptım ama 1 ayın sonunda hastanelik oldum serum bağladılar artık bu süreç beni yormaya başladı kilo aldigimdan degil sanırım insanların imalı laf ve sözlerinden durum böyle olunca dahada takıntı yapmaya başladım gece gündüz spor yapıyorum ama nedense göbeğim gitmiyor kaldı orda bünyem çok zayıf hemen yorgun düşüyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mekik çekmeyi dene .göbek eriten spor hareketleri yapmaya çalış 
(2,611 puan) tarafından
Denicem canım sağol
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
48 kilo iken kendine kilolu demen esinin kilo aldın demesi galiba şaka:) 
(2,611 puan) tarafından
Kız aslında sadece göbeğimle iç bacaklarım var ama fiziken zayif duruyorum mesela tatlı yiyorum hemen kilo aldin dahada yiyosun diyor işte hep böyle diye diye benide takıntılı yaptı
(670 puan) tarafından
Ben 70 kiloyum iki çocuğum var göbeğim var ben çok takıntılıyım vermek için direniyorum o zaman ben öleyim kenarda
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Boyun 1.30 falan heraldi esin kilolusun dedigine göre. Zira 48 kilo anca o boyda kilolu durur
(2,611 puan) tarafından
Boyum 1.67 gôbeğim ve sadece iç bacaklarım var
(13,441 puan) tarafından
Helede 1.67 boyla bu kilo. Sadece gobwktenmi ibaretsin bacim. Ben 1.57 55 kiloyum hicde kilolu degilimde
0 oy
tarafından
Dalga mı geçiyon kız bizle, 48 kilo da kilo mu yani.
(2,611 puan) tarafından
Kilodan degil aslında canım göbeğim ve iç bacaklarım var
0 oy
(8,685 puan) tarafından
Ayy benimde göbeğim var nasıl gider 158 boy 51 kiloyum ama göbek cidden 2 aylık hamile gibi oluyo bişey yiyip içsem 
(2,611 puan) tarafından
Kız valla benimde öyle ya millet o kadar yer göbeği olmaz
(8,685 puan) tarafından
Çözüm bulursan banada haber ver :(((
0 oy
tarafından
Senin iki katından daha ağırım, daha iriyim, daha göbekliyim ve senin çeyreğin kadar kafama takmıyorum bunları. Kafana takmak yerine göbeğine laf edenlere ağızlarının payını ver. Hayat milletin lafına bakıp kafayı yemeye değmeyecek kadar kısa.
0 oy
tarafından
Her zaman söylüyorum kafanıza göre diyet yapmayın kesinlikle çok tehlikeli . Bir diyetisyene git bu devlet hastanesinde de var.  Sabahları aç karnına spor yaparsan daha çok fayda ediyor ve bol yeşillik tüket her öğününde az yemek diyet değildir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 453 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 542 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nergizhirayvz (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,938 göst.
4 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Çerkez kızı (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 587 göst.