Daha önce de burda dert yanmıştım etrafımdaki insanlar annem ve eşim de dahil çocuğa hiç bagirmiyorsun kizmiyorsun bu çocuk fazla istediğini yapıyor diye beni gazliyorlardi. Ben de farkında olmadan birkaç kere bağırdım çocuk tepki gösterdi sonra tekrar toparladim. Şimdi yine başladı bu huyum ben bu çocuğu fazla serbest bırakıyorum psikolojisi içime islemisbson haftalarda ara ara yine bağırmaya başladım bu sefer tepki göstermiyordu dediğimi yapıyordu herşey yolunda zannettim. Dün eşim gece yanına yatırdı hadi bakalım uyuyacaksin dedi sert bir şekilde. Baktık çocuk hiç kimildamadi sonra eşime çaktırmadan kalkmak istedi eşim bir daha kızdı yine sindi üçüncü kez aynı olay oldu bastı feryadı içli içli ağladı.
Demem o ki her seferinde çocuğa kızıp bagirirsaniz o çocuk siner dışarıdaki insanlar bağırınca da hakkını arayamaz.
Bazı çocuklar biraz daha açık olur onlara birkaç kizmayla belki birşey olmaz. Ama benim çocuğum çok alıngan hemen içine kapanan huyda etrafın sen bu çocuğa hiç bagirmiyorsun demelerine u yuz oluyorum gerçekten kötülüğünü istiyorlar