0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (812 puan) tarafından
Kizlar benim oğlanın yine ateşi çıkmaya başladı gecenlerde ateşi çok yusekti 9 gün hastanedd yatmistik 1 hafta oldu çıktık sonra iyidi dünden beridir yine ateşi 40 kadar çıktı pedifen ve Calpol dönüşümlü veriyorum sürekli ilik duş aldırdım fitilde takmam rağmen ateş 38 5 düşüyor halada çok ateşi var doktora götürüyorum birşeyi yok diye ya benim oğlanın ateşi niye böyle sürekli yükseliyor acaba sizinde bildiğimiz öyle bir rahatsızlık varmı ateş yapan 

1 cevap

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kız kardeşimde aynı sorunu yaşadık. Kardeşime karın ağrısı da eşlik ederdi. Kaç doktora götürdük sonuç alamadık. En son alınında çok iyi olan bir doktor akdeniz ateşinden şüphelendi. İzmir Dokuz Eylül üniversitesine yönlendirdi. Orda Akdeniz ateşi taşıyıcısı çıktı. Yanlış anlamaykn asla korkutmak istemiyorum. Sordunuz diye anlattım. Bazen ateş basit bir soğuk algınlığı,diş ya da boğaz enfeksiyonundan olmuyor. İyi bir doktora götürün bence detaylı bi baksın.
(812 puan) tarafından
Evet banda o rahatsızlığı çevremde birkaç kişi söyledi benim halamın oğlumda akteniz ateşi var acaba 9 Eylül'de hangi doktor bende ona gideyim bende 9 eylule gidicem
(2,493 puan) tarafından
Genetik olabiliyor maalesef varsa ailede mutlaka götürün çünkü kız kardeşim gittiğinde bizi de çağırdılar. Anneme sorup hemen özelden döneceğim size.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
9 cevap 241 göst.
15 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde sevvalice (4,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
5 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elif12 (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
28 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Melisguler (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,908 soru

24,392,976 cevap

349,445 kullanıcı

...