0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,551 puan) tarafından
Cidden ise yarıyor mu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 14 kilo verdim leslie 3 mile  ve Karatay diyeti ile
(2,551 puan) tarafından
Yaaaaa bende iki gündür yeni başladım bakalım inşallah veririm peki tüm vücudu etkiliyor mu yani belden göbekten basenden kilo veriliyor mu
tarafından
Evet canım özellikle bacak bölgesinde çok etkili karnını  çalıştırması için belini dik tut yaparken
(2,551 puan) tarafından
Tamam cnm çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Evet önceden de yapıyordum hamilelikte de yapıyorum çok etkisini gördüm

(2,551 puan) tarafından
Hadi inşallah ya yeni keşfettim keşke daha önce bilseydim bunu oğlumun doğum günü var ve çok kilo aldım :(
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum müsaitsen bilgi verir misin canım
(1,794 puan) tarafından
Hmm tamam baktim canım şimdi peki ilk başlangıç için hangisi iyidir sence ben uzun zamandır diyet yapıyorum ama hareket olmadığı için veremiyorum fazla geçen bir gün cam sildim 1 kilo gitti dedim demek hareket lazımmış ☺️
(677 puan) tarafından
Evet cnm evde
(677 puan) tarafından
İlk kez yapacaksan 1 mile yada 2 mile olanla başla bir hafta onu yap diğer hafta 3 mile yazana geçebilirsin
(1,794 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol faydasi olursa duacinim valla ☺️
(677 puan) tarafından
Ne demek cnm.ama bol su iç.emzirmiyorsan yeşil çay hibiskus cayida iç  mutlaka.bide leslie boosted var 30 dk onuda yapabilirsin
0 oy
(69 puan) tarafından
Bu konuda hic bilgim yok banada anlatir mısınız 
(677 puan) tarafından
Yürüyüş ve egzersiz programı YouTube a yazın çıkar
(69 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(21,967 puan) tarafından

Ben bi kere yaptım devamı gelmedi. Her gün yarın yapcam diyorum .:D Sabah yarım ekmekte tost yedim. Şimdi bi tabak pilav. Benden adam olmaz. 70 kilo olmak üzereyim:(

0 oy
(1,157 puan) tarafından
Ben ben ben valla popom kuculdu bacaklarim inceldi diyette yapiyorum ben diyetinn 3.gunu leslie basladim 83ten 77ye dustum devam ediyorum bakalim
0 oy
(22,200 puan) tarafından
Ben yapıyorum tabiki yarıyor yürüyüs
0 oy
(677 puan) tarafından
Bende ilk baslarda çok işe yaradı vücudum alıştıkça terlememmeye başladım oyuzden ben değiştirdim.şimdi 10 dk zımba 10 dk ayakta karin egzersizleri yapiyorum sonra leslie yapiyorum.tum diyetisyenler leslie ve ip atlama veriyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 292 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 267 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 286 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,730 soru

23,887,989 cevap

321,667 kullanıcı

...