0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
zayiflama konusunda yardimci diye duymuştum evde bu sporu yapiyim hem sıkilasmak hem sezeryabdan kalan gobegi eritmek istiyorum işe yariyor mu yada yarayan bir spor var mi bide gunde kac kere yapiliyor

5 Cevaplar

0 oy
(2,977 puan) tarafından
Ben 15 gündür yapıyorum haftada  4 5 kez yapmaya çalışıyorum  diyette yapıyorum 5 kg verdim 20 gün oldu
(1,193 puan) tarafından
bn bugun basladim 15 dk lik olani yaptim sen hangisini yapiyorsun canim
(2,977 puan) tarafından
40 dk olanı yapıyorum
(1,193 puan) tarafından
gunde kac kere
(2,977 puan) tarafından
Bir kez sabah yapıorum
-Reklam-
0 oy
(11,532 puan) tarafından
Evet ben yapmıştım diyet ve leslie ile 16 kilo vermiştim. Şimdi yeniden diyete başladım ama spor yapacak vaktim Yok 
(1,193 puan) tarafından
hangsini yqpmistin ve haftada ya kac kere veya günde kac kere yapmistin
(11,532 puan) tarafından
Hemen hemen her gün yaptım günde 1 kez 45 dk olanlar videoları
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Ben bugün bi uygulama indirdim kadın egzersizi diye basit hareketler bakalım  :)

(1,193 puan) tarafından
hadi bakalim canim
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bi ara başladım ama kızım sağ olsun fırsat vermedi
(1,193 puan) tarafından
benimki bugun sknti vermedi oda bnle birlilte yapıyordu zaten 15 dk oldugu icin sklmaya basladiginda bitmisti
(5,483 puan) tarafından
İyiymiş. Bende başlayacağım 5 kg fazlam var
(1,193 puan) tarafından
bogazima pek dur diiyemiyorum ama bir yerden baslamam gerektigini dusunmeye basladim en azindan biraz spora alisirsam kafama da zayiflamayi sokarsam iyice o zman bogazimi da yavaslatirim gibime geliyor
0 oy
(2,743 puan) tarafından
MÜKEMMEL... bir gün bile erteleme 
(1,193 puan) tarafından
himm anladim
(2,743 puan) tarafından
Ayrıca bak yanlış düşünüyorsun. Yıllardır spor yapan biri olarak sunu söyleyeyim. Tartıda ne gördüğüne çok odaklnama. 70 kilo iki kişiyi düşün. Biri spor yapsın diğeri yapmasın. Spor yapan daha ft ve sağlıklı durur. Diğeri ise yağ tulumu gibi görünür. Çünkü önemli olan kas oranımızdır. Yağ oranımız değil. O yüzden kilo veremeyecek sen yapmayayım deme. Spor yaparsan yağ yakarsın ve fit görünürsün. Vucudun sıkılaşır. Zaten kilo vermeye başlarsın. Ama önemli olan sporu istikrarlı yapman
(1,193 puan) tarafından
anladim canim cok sagol kac gundur valla bacaklarim kollarim agriyor gunduz 15 dk aksam 15 dk olandan yapiyorum yani gunde yarim saat onda bile kac gundur agri cekiyorum alışırsam daha kolay olur insallah hatta alisinca 45 dk lik olana geçicem direk
(2,743 puan) tarafından
Mutlaka alışırsın bende yapıyorum mesela dün 45 dk yaptım. Leslie yapmasam bile yoga pilates mutlaka bir şeyler yapıyorum. Hamlıktan ağrıyor. Kasların alışık değil. Kasların güçlenince 45 dk bile sana kolay gelecek
(1,193 puan) tarafından
muhtemelen oyle canm bide cocugu faln ayagimda salliyorum ondan biraz da agrisini hissefiyorum yoksa o kadar agir bir spor degil ama yaptığında terliyorsun ve bacaklarinda kollarinda yanma hissi oluyor demek ki işe yariyor diye dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 819 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 292 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,043 soru

24,177,565 cevap

336,184 kullanıcı

...