0 oy
1,463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Resim için kusura bakmayın kızlar hemen şimdi anlık çekip attım. Her gören az çıkmış karnın diyor. Ayrıca hastaneye gittiğimde yada yolda hamile biri gördüğümde bayağı karnı çıkmış oluyor yürürken bile zorlanıyorlar son haftaları diyemi bilmiyorum . Şuan 37+ 5 yani 38 haftalığım diyelim. Hiç 38 haftalık duruyor muyum ?

Hamile olan arkadaşlarım ayaklarım şişmişti davul gibi olmuştum yanaklarım burnum bile demişlerdi . Bende tık yok. Ayağımda çok çok az bi şişlik var öyle davul gibi değil yüzüm burnum. Doktor mide çevresi az küçük dedi 3 kiloya yaklaşmış dedi. 

Bu arada bebek aşağıya inmiş mi ? Normal mi bu şekilde kilolu olmamam ? Gördüğüm hiç bir hamileye benzemiyorum kii herkesin bünyesi bir değil diyeceksiniz biliyorum ama bendemi gariplik var :woot:

Yoksa daha doğuma var diye sismedim sanırım son haftamı sisecem acaba ? Kii hamile olduğumu öğrendiğim an abur cuburu bıraktım makarna pilav ekmek yerine çavdar ekmeğine başladım tuzu azalttım. Ondan mı çok karnım şişmedi. Ne güzel işte kilo almamissin diyeceksiniz ama doktorumda karnın haftana göre küçük dedi . Kafaya taktım :'(

Sizce nasıl kilom bebişim aşağıya inmiş mi ? 

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde ilk hamileliğimde böyleydi bi de bol giyinirdim tesettürlüyüm hiç kimse anlamazdı hamile olduğumu ben söylemeden tadını çıkar bence şimdi ikinci hamileliğim 14 haftalığım zaten biraz göbişim vardı daha şimdiden belli olmaya başladı sanırım bu sefer fazla şişecek karnım bende çok dikkat ettim yediklerime doğumdan sonra hiç kilom kalmamıştı bakalım bunda ne olacak 
tarafından
Sağlıklı olsun kuzum doktorlar yüzünden böyle kafyaa takıyoruz . Haftana göre küçük karnın dedi bir garip baktı bana bir sıkıntı varmış gibi . Bu cümleyi söylemese hiç takmamistim ben kiloma dikkt bile etmemiştim. Sonradan aa demekki o yüzden her gören garip bakiyordu dedim. Ovmuyor kimse ayy hamilelik yakışmış diye söyleyen yok :( göbeğim yok diyeyms demekki
tarafından
Ayy aman takma sen milleti oh ne güzel bebeğinde sağlıklı kilona da dikkat etmişsin keşke herkes böyle olsa :) boşverrr çok şişse bu seferde nolmuş sana diyecekler ağzı olan konuşuyor işte ;)
tarafından
Evet malesef kii bir doguraydim :)) istediğim herseyi yiyecem :D
tarafından
Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim :)
tarafından
İnşallah kuzumm Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(163,330 puan) tarafından
harika bencee
tarafından
Canımsın ❤️
0 oy
(865 puan) tarafından
Nasil bi doktor ki haftana gore kucuk diyor .ben cok doktor gezdim benim de küçüktü  hep doktorlara neden küçük diyordum .kiziyolardi bana kucuk diyorum diye karin onemli degil diye
tarafından
Mide cevresi küçük zaten karnında haftana göre küçük dedi garip baktı karnıma bu ne gibisinden :((
(865 puan) tarafından
Benim bebeğinin de karin çevresi küçüktü ama karin çevresi .2 hafta gerideydi benim hafta başına 200 gram etkiliyormuş. Yani çok etkilemiyor karnın onla alakası yok
tarafından
Bu şekilde anlatilmiyor bana yatış verdiler. Doğumhaneye gittim erken doğum olabilir diye 9-10 saat tuttular beni sabaha kadr kalamadim burda kaldıkça dahada kötü oluyorum dedim imza atıp çıktım dahada bırakmıyorlardi. Bebegimin ölümünden kendi olumumden ben sorunluyum diye kagit imzalattılar.
0 oy
(1,058 puan) tarafından

Benim 5 aylik karnimdi bu sanirim ben bahsettigin hamilelerdendim agzim burnum büyüdü 19 kg aldım gorenler karnin nekadar büyük derdi 39+5 ben dogdurdum ve 4.415 doğdu tosun paşam oğlumm❤ 

Ay yani senin tam tersin benim:D

tarafından
Heyy maşallah kizz kilosu çok cok iyi oğlunun ❤️☺️ inşallah benimde öyle kilolu sağlıklı olur bu karınla nasıl kilolu olacaksa :D
(1,058 puan) tarafından
Ama sunu diyim kilo falan gözüm görmedi inan 1 gün sonra kuveze aldilar ve benden uzak 10 gün hastanede durdu inan bi önemi yok bunu unutma hep sağlık cidden perisan olmuştum ozman dedim Annelik bu
tarafından
Annelik bu evet sabır sabır sevgi ❤️ anne olmak çok zor Allah'ım herkesin yardımcısı olsun ❤️ sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah ❤️
(1,058 puan) tarafından
İnsaAllah canımm sanada en hayirkisinda tek avazda doğumların olsun❤❤❤
tarafından
Aminn inşallah canım cümlemizin ❤️
0 oy
(11,499 puan) tarafından

İç karnın geniştir canım bebeğin kilosu iyiyse her şey yolunda demektir kilo almamak daha güzel bence. 25 haftamdayım benimde hiç göbegim yok ama bebiş iyi. Sağlıkla gelsinler inşallah

tarafından
Aminn kuzum inşallah ❤️
0 oy
(608 puan) tarafından
Karnını bilmem de canım el ayak falan şişmemesi yediklerine canım sağlıklı beslenmişsin tuz falan çok şişiriyor 
tarafından
Direk azalttım tuzu yumurtaya salataya hiç dokmuyorum yemeğe az birsey ekliyorum oylede çok yavan oluyor yenmiyor
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum belgesel serisi var izle derim. 9 ay boyunca karnı 1 santim büyümeyen insanlar var. Bu süreçte çok ağır sporlar yapanlar bile var. Doğurduklarına anlıyorlar hamile olduklarını 
tarafından
Evet öyle çok insan var gerçek hayatta denk gelmedim hiç .
(1,104 puan) tarafından
Her insanda farklı mesela benim karnım aşırı büyüdü aramızda 3 gün olan arkadaşımın küçük
tarafından
Bunyeden bünyeye frk ediyor ona katılıyorum.
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Benim karnımda böyle doğurmama rağmen hangimiz üzülsek? Bence ben 
tarafından
Üzülme kuzum zamanla kilo verilir ❤️☺️
0 oy
(3,151 puan) tarafından
40 haftalıkdım o kadar karnım yoktu canım bebeğin sanırsam 1 hafta geriden geliyordu korkma benim ki 3 4 hafta geriden geldi ultrasyona göre 36 haftalıkdı ama Bn 40 haftalık doğum yaptım canım 2950 Di sıkma canını Bi amada kilo alıyo doğdu zaman sağ salim Bi avazda kurtulrsun insallah 
tarafından
İnşallah canım benim aminn ❤️
(3,151 puan) tarafından
4 gözle bekliyom valla doğum yaptm postunu canım arada bakıyom profiline acaba doğum yaptı görmedm mi diye
tarafından
Yaa canımsın çok teşekkür ederim ❤️ kocaman başlık aticam doğum yaparsam inşallah ☺️❤️ beni çok mutlu ettn yorumunla Allah'ta senii mutlu etsin canım evladinla esinle birlikte güzel bir hayatın olur inşallah kuzum ❤️❤️
(3,151 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin evladını bağşlasn rabbim
tarafından
Aminn inşallah kuzumm ❤️

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 396 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,585 puan) tarafından soruldu
0 oy