0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Kizlar 9 aylık bebeğim var birlikte yatıyoruz inanmazsınız sabbaha kadar dönüyor done döne uyuyo ya çok yoruldum artık hiç uyuyamıyorum niye bu kadar dönüyo bu çocuk sanki pozisyon ayarlamaya çalışıyor rahat edemiyo bu sağa bi sola bı yüz üstü bi sırt üstü hepsni deniyor sonra uyanıp ağlıyor kısır döngü sabaha kadar bunu yaşıyoruz yer yatağında yatıyorum şimdi normal mi bu kadar dönmesi ya

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde aynı kol biyerde bacak bı yerde yatıyor resmen :) 
tarafından
Küçücük şeyler bı yere sigamiyorlar ya :D postum niye kapandı soru başlığım zaten konuyu özetliyor :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi yatağı yok mu canin belki tek yatmak istiyordur 
tarafından
Var ama çok sık uyandığı için yanımda yatiriyorum. Kendi beşiğinde de dönerken çarptığı için uyaniyo donemiiyo rahat
0 oy
(2,033 puan) tarafından
benim oğlu nda öyle yer yatağında yatiriyodum bir bakiyodun kapının ağzında bir bakiyodun kanepenin dibin girmiş bütün salonda geziyordu ve sanki yeri dar gibi agliyo şimdi kanepede yatiriyorum ben hemen dibinde yere dosekte yatıyorum pat pat dusuyo hiç uyanmiyoda:)
tarafından
:D :D maşallah uyanmiyosa. Benimki dönerken uyaniyo işte sürekli döndüğü için de sürekli uyanıyor :(
0 oy
tarafından
Durukuşumda öyle valla 
tarafından
Hayret bsyler ,:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 866 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,705 soru

24,187,239 cevap

336,717 kullanıcı

...