0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,500 puan) tarafından
Kızlar yeni bebeğim oldu 40 çıkmadı kvdem gelip yıkıyo annem bende kalıyo ama niye ben beceremiyor muyum o geliyo filan dedi ama kvdem hızlı üşütmüyo çocuğu anlıyo bebekten diye onu çağırıyorum anneme kvdemi kırmak istemiyorum başka evden bahane ediyo istemediğimi sanır sen yıkama desem filan dedim sizce iyi yapmış mıyım 1 2 kez yıkatsam mı acaba kırılmasın 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annen yıkayınca noluyo ki? Küçücük sebepler yüzünden kırmaya gerek yok bence
(1,500 puan) tarafından
Küçük ya daha kvdem eli yatkın diye düşünmüştüm annem alındı
tarafından
Annen dururken kaynananı çağırman evet kırıcı bir davranış
-Reklam-
0 oy
(569 puan) tarafından
Bence müsade ver çünkü onunda torunu
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ne alaka anlamadım annende seni büyütmedi ki kadin kırılır tabiki o senin yanında kalırken kayinvalideni çağırmak biraz sacma olmus 
(1,500 puan) tarafından
Aslında öyle ama eli soğumuş canım ben geldim 30 yaşıma kvdem hep bebek içinde gibi çok çocuk bakmış ne biliyim ondan ona bırakmıştım
(1,938 puan) tarafından
Bence annen üzülmüştür ona da izin ver
0 oy
tarafından
En güzeli sen yıka ikiside kırılmaz
0 oy
(53,863 puan) tarafından
ee ikisi birlikte yikasinlar bizim oyle oluyodu biri tutuyodu biri su dokuyodu 
(1,500 puan) tarafından
Aslında yine beraberler ama kvdem tutuyo o yıkıyo giydiriyor vs annem yardim ediyordu ne biliyim tek yapmak istiyo galiba
(53,863 puan) tarafından
ee evde annen sana bakmak icin gelmis sen onu esip kayinvalideni çağırıyosun kim.olsa kirilir haklida hani yikama gununde denk gelse yada ozeniyorum bende yikicam dese neysede sen çağırıyormussun. yak elektirikli sobayi usumez bebek
0 oy
(807 puan) tarafından
Zamanında annen seni yıkadı çocuğunu mu yikayamayacak alemsin sende yani ben olsam kırılırım evde tek olsan çağırirsin da annen var ona rağmen çağırıyorsun bide yavassin demiş beceriksiz muamelesi yapmışsın. Gönlünü almalısın kadının...
(1,500 puan) tarafından
Yok canım yavaşsın demedim kvdeme yıkama desem gelme etme diyorum sanır boşver o yıkasın dedim
(807 puan) tarafından
Yavassin dememiş yavassin demeye getirmişsin aynı şey canım :) hızlı üşütmüyo çocuğu demek ne demek oluyor sen yavassin demek oluyor işte... Basit şeyler için kırmayın yazık kadına
0 oy
tarafından
Bence gerçekten ayıp etmissin. O çocuk büyür herkes her şeyi unutur. ama annen senin ona guvenmedigini unutmaz
0 oy
(87 puan) tarafından
İkisine de yıkatma kendin yıka onlar sadece su döksün. Hem elin alışır hem de ikisi de kırılmaz 
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Annen varken kvalidebi cagirman bencede kirici 
0 oy
(15,014 puan) tarafından
Yani annen var kadın seni büyütmüş daha ne olsun. Bence annen haklı alınmakta. Benimki de alınırdı
0 oy
(626 puan) tarafından

Niye sen kendi bebeğini kendin yikamiyorsun ki:ermm:

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Çok mantıksız annen en kötü seni yıkamış niye kırıyorsun ki kadını
0 oy
tarafından

Evde annem var ve ben bebeği yıkaması için kayınvalidem i cagirsam annemin yaşayacağı üzüntüyü tahmin edemiyorum. Özellikle altını çiziyorum ANNEM EVDEYKEN . Yani illa hizli mi yıkanmak zorunda ki zaten bir bebek yıkanma giydirilme esnasında ne kadar bekletilebilir ki. Annen kaç yaşında kadın bilmeyecek mi ?  Ayıp etmişsin. Ayrıca maratonda gibi de çocuk yıkamaya gerek yok. Biraz su ile vakit geçirsin oturup burusana kadar kalsın demiyorum ama bi kemikleri ısınsın vücudu rahatlasın. 

Ayrıca neden k.validen yıkıyor. 40 dan sonra hep kendim yıkadım ki her gün yıkarım bebeğimi. Anneme denk gelirse o yıkar ova ova. Yani bilemedim düşünceni anlamadım 

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Çok  ayıp  etmişsin annen warken  kayinvalideni neden çağırıyorsun ki ben annenin  yerinde olsam  seni  bırakıp gitmiştim  çoktan 
0 oy
tarafından
Annem varken kayinvalideme yikatmam annen haklı 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Valla benim annem madem öyle bana ihtiyac yok kayınvaliden baksın der giderdi bile. Seninki yine yannda duruyo. Ayıp etmişsin bence
tarafından
Ay bi  an bu yorumu ben mi yaptım dedim çünkü ayni şeyi yapardı annem. Kocaman bir +
0 oy
tarafından
Annen de yıkar canım o varken kaynanayı çağırman kırıcı yani sonuçta annen de çocuk büyütmüş bilir 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Ben annen yerinde olsam alınırım hafta da 2 defa yıkıyorsan birini de annen yıkasın sonuçta oda sizi yıkadı büyüttü 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Cnm anne  gelmiş yanına onun yıkaması lazım zaten ayıp etmişsin bence annen gittikten sonra kayınvalidene söyledi o gelip yikardi
0 oy
(783 puan) tarafından
Annemmm de sarıl canim ana can ana toprak anaaa 

Sen izin ver yikasin darginligi gider heves etmis kadin...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
+1 oy
5 cevap 199 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 354 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde indigo (5,575 puan) tarafından soruldu

Kategoriler