Kizlarr 7 yıllık evleyim 7 yılda 7 kez bişey kırılmıştır belki evde ama şu son 1 ayin icinde 15. Kez bise kırıldı niye neden bilmiyorum sürekli bişey kırılıyor veya yırtılıyor.. sakarlik desen sakar biri değilim artik dikkatimi cekmeye basladi sürekli kırılıyor biseyler
Aynı durumdayım. 23 yaşındayım kırılan bardak tabağın hadi hesabı yok elimi attığım eşya bozuluyor. Bilen sebebini banada açıklasın. Surakli olunca moralim bozuluyor.
Bende 2 aydir var bu durum.. ondan önce kırılmazdi bu kadar sık
Ben hep boyleydim ya halada aynıyım. Sebebini çözemiyorum. Bide sen çok üzerine düşme çok düşündükçe dahada artıyor. Akışına bırak ben alıştım rahatım.
Şey derler nazar çıktı o yüzden olmasın mı ben biesey paylaşsam kızımı yada bizi mutlaka o gün ya bizim başımıza ya evden birseyin başına birsey mutlaka gelir
Evde nazar yada haset vardır canim
Evi sirkeli suyla yıka ve eğer biliyorsan kuran oku bilmiyorsan da dinle özellikle nazar duası aç son ses evin her odasından duyulsun
Daha çok nazardan oluyor canım bence
Ya ben hadi sakarım. Ama geçen hafta ekstra üzerimde bir sakarlik ve ağırlık vardı. 3 tabak 1 büyük kavanoz 1 bardağı aynı anda kırmayı başardım. Ayrıca doktuklerim sactiklarim da cabası. Ben nazara bağladım. Hemen dualarımı yaptım. Normale döndüm.
1,487,308 soru
24,314,276 cevap
344,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın