0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (999 puan) tarafından
Oğlum altı aylık ve felaket dişleri kaşınıyor kullanıpta memnun olduğunuz bı diş Jeli varmı yada onları kullanmak doğrumu en güzel ne rahatlatır

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana doktorum kesinlikle kullanma demişti  dil kaşıyıcısını buzdolabına koy ver yeşil soğan ver canım 
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Dis jeli kullanmak sağlıklı değilmiş canım. Doktorumuz kullanmayın demişti kullanmadım hiç. Içi su dolu disliklerden alıp dolaba koydum sogudukca değişimli olarak verdim.
(6,411 puan) tarafından
Yaa o bndede var su var içinde kız buz dolabınamı koyim buzluğa mı
(999 puan) tarafından
Dişlik hiç kullanmıyor yaa ağzına alınca tiksiniyor zaten biberin ve emzikte tutmadı plastik şeyler almıyor hiç malesef anca bez gibi şeyler sokuyor ağzına
(7,118 puan) tarafından
Buzdolabına canım. Sogudukca ver eline çok rahatlatıyor. Zaten için de su olmasının amacı o
(7,118 puan) tarafından
Aktardan karanfil yağı al canım.. ellerini yıkadıktan sonra parmağının ucuna minikce dok ve şişen dış etlerine hafif hafif masaj yap o da iyi gelir.  Ama karanfil yağıni kullanmak için doktora sor sen yine de.
(6,411 puan) tarafından
Dolaba koydum braz rahtldı cnm hiç blmiyordum dolaba koyuluyor Allah razı olsun
(7,118 puan) tarafından
Ne demek canım benim ❤
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Karanfil yagi sürerdim ben hep canim
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Dis jelini her doktor onermiyor içeriğindeki bir maddeden dolayi yan etki yapabiliyir mus on onbes tane karanfil havanda döv uzerink geçecek kadar zeytinyağını ek buzdolabınd sakla soğuk şekilde sur dişlerine masaj yaparak rahatlatıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 66saniye (999 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 143 göst.
+1 oy
6 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,984 cevap

336,437 kullanıcı

...