+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

Kızlar 5 yaşında oğlum var dişçi genel anestezi uygulayacağız dedi 2 tane kanal tedavisi 3 tane ee dolgudu varmış .. siz yaptırdınız mı çocuklarınızda hiç böyle birşeye denk geldiniz mi istemedim genel anestezi deyince ama mecbur gibi ağrıyor dişim diypr çünkü çocuk 

6 Cevaplar

+1 oy
(990 puan) tarafından

Benim kızımınkide çürük azıları. Bizede uyutularak yapılır sedyede ağlıyor dedi doktor. Ama korktum götürmedim. Bizimki ağrımıyor. Ama bi tanıdık yaptırdı bişey olmadı 

(759 puan) tarafından

Bizde de azı arada ağrıyor diyor 

(990 puan) tarafından

İyice araştırın o tanıdık devlette yaptırmış tedavi öncesi çocuğa bir sürü rest yapılmış. Sende korkma yaptır desi ama ben kaygılı biriyim ağrısı yok diyede rahatım biraz

-Reklam-
+1 oy
(63 puan) tarafından

4 yaşında oğlum var 5 çürük vardır dolgu hepsi kanalda olacak bir tane özelde zorla ağlayarak oldu kıyamam sonra olmaz dedim gece ağrıdan ağlıyor eğitim araştırmaya gittim orda gün aldım 2 aya ararlar işte genel anestezi olarak Rabbim korusun evlatlarımızı 

(759 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
(609 puan) tarafından

Zaten bir seneye düşecek o dişler çektirin sizde ben küçükken kaç tane dişim çekildi yerine ana dişler çıktı 

(63 puan) tarafından

Kök dişlerse 10 yaşa anca dökülür şimdi çekse yerine çıkan dişler çarpık olur tel takılır ilerde 

(609 puan) tarafından

Sizde haklısınız ama iyice araştırın diş çok önemli ilerde mağdur olmasın ben 26 yaşındayım  nerdeyse 10 yildir diş ağrısı çekiyorm 

(759 puan) tarafından

Evet doktorda sizin gibi bir açıklama yaptı kanal yapmam gerek dedi işin kötü tarafı oğlum kolşisin kullanıyor o yüzden anestezi uzmanı yapmak istememiş

+1 oy
(4,239 puan) tarafından

Hangi il canım

+1 oy
(3,999 puan) tarafından

Evet benim cocuguma da aynisi yapilacak, bende endiseliyim ama agrisi oluyor 

+1 oy
(1,763 puan) tarafından

Bence yaptırın ama özel klinik değilde diş hastanesi varsa orada yaptırın gerçi çocuk için diş uzmanı ayrı oluyor bilgili dir. Ben yaptırmadım hiç ama çürük diş tehlikeli Allâh korusun iltihap olur çenesine vurur riskli yani. Ne zamana kadar yaptırmayacaksın. O çürük dişler alttan gelecek olanları da etkileyecek. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 470 göst.
0 oy
7 cevap 167 göst.

Kategoriler

1,452,213 soru

23,841,219 cevap

319,357 kullanıcı