+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Oguvkbjbhivvhivvijvgujvvg

4 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

disleri erimis gibi tirtiklimi sanki altlari normalde ustler. gecmiolsun. ilaclardan belki belki emzikden sekilsiz cikiyordur emzik aliyorsa ama mesela kirilmis gibi tirtikli gibi disleri disciye falan gotursen bi en azindan ne oldugunu soyler belki kolay hi caresi vardir sanki batacak gibi diline acitiyor gibi hissettim ben 

tarafından

Canım emziği 3 aylıkken falan bıraktı biberon da kullanmıyor mama da içmiyor sadece anne sütü ve ek gıda alıyor artık zaten yani bilmiyorum hiç böyle bir şey yoktu son bir aydır olmaya başladı hatta bir haftadır daha da fazla olmuş evet dediğin gibi sanki üst tabakasındaki katman böyle aşınmış gibi anlayamadım ya

-Reklam-
+1 oy
tarafından

D vitamini kullanımı ne durumda canı, mevcut kullanımda ilaç var mı ? Gece diş sıkması,  gicirditma  vs . Yapıyormu

tarafından

Hayır kuzu ya hiçbiri yok D vitamini kestim yaşını doldurunca doktor D vitamini gayet normal seviyede demişti 

+1 oy
(3,603 puan) tarafından

Oğlumun iki ön dişi çürüdü çocuk diş doktoruna gösterdim 

Demir ilacı kullandığınız için o yapar siz fırçalayın korkmayın ağrı yapmaz dedi 

Sizin de kullandığınız ilaçlardan olabilir sizde çocuk diş doktoruna gösterin önlem alınması gerekebilir ya da belki bir ilaç verir geçmiş olsun 

tarafından

Çok teşekkür ederim evet demir ilacı yapıyormuş Malesef 

0 oy
tarafından

Demir ilacı yapar

Kalsiyum eksikliği yapar

damak.yarikligi yapar 

tarafından

Teşekkür ederim kontrole gittiğimde aslında değerlerine baktı doktor kan vermiştik hepsinin normal olduğunu söyledi İnan ben de şaşırdım neden olduğunu anlayamadım bir diş doktoruna göstereceğim

tarafından

Bencede göster canım Allah korusun daha fazla olabilir 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabisim (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 128 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,771 puan) tarafından soruldu
+3 oy