0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evde olmaktan bazı sorunlar dan canım sıkılıyordu şuan evi temizlemeye başladım hemen şarkı söylemeye başladım evde yapacak bişe olmayınca terapi yöntemi bu oldu artık bnd herald :)

6 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben de seviyorum temizlik yapmayı, ruhuma iyi geliyor:) Hele ev de tek kalıp yapmaya bayılıyorum. Ayağıma dolanan kimse olmazsa daha iyi :)
(426 puan) tarafından
Cuma günler aylar sonra evde tek kalıcam deli gibi temizlik yapma hayali kuruyorum :) insan yatar uyur dimi yok o gün erkenden kalkıp temizlik yapmak istiyorum. :)
tarafından
Bnm iki küçük cimcime var kız biri elinde bez peşimde dolasiyo:)
(7,118 puan) tarafından
Terapi için temizlik yapın. Yeni sloganımiz:) Benim küçük 15 aylık ama eşime veriyorum kafa rahat;)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Keşke benim için de terapi olsa temizlik yapmaktan nefret ediyorum tabi mecbur yapiyom da hırslı hırslı hemen bitsin diye yapıyorum :D

tarafından
Bn seviyorum Allah'a şükür yoksa işkence gibi gelir:)
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ayy bende nasil.ozledim aman karnim agrirmi.bebege bisi.olurmu diyerek temizlik yapmak beni.bogdu dogum yapip iyilesiym hemen temizlige basliycam yerleri elimle silecem☺☺☺☺en cok temizlik yapmayi ozledm.diyorumda guluyor bizimkiler
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Bende oğlumu yolladım aşağı babannesine kulaklıkla müzik eşliğinde dip köşe giricem çok iyi oluyor terapi gibi gerçekten:D
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bende çok severim böyle kulaklığı takip ya jiriyke konusurdum ya müzik dinlerdim bı yandsn iş bazen direk AA şurası toz olmuş diye başlardım bı bakardım gece olmuş tüm iş bitmis :D tabi şimdi minik bebeğim var durmuyo yapamiyom sezeryan oldum ay iyilessem de hemen ev temizledim diyodum yani o derece

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,314 göst.
13 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 481 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
+2 oy
8 cevap 254 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde eylul_ (2,146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler