0 oy
508 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (331 puan) tarafından
Bu gün kayınpederimin kuzeni eşi ve kızı bize geldiler. Eşimle daha yakınlar düğünümde nişanımda her zamam gelip gittiler sağolsunlar :) bayramda eşimin dedesi bu dediğim abiye buse sana çok yakın davranıyo gelir gelmez bebeği kucağına verdi sarıldı falan ama amcasına çok yabani davrandı hiç yakın durmadı falan diye hafif yollu şikayet etmiş :) abimde buseyi ben istedim nişanında düğününde ben vardım ben knu seviyorum ki o da beni seviyo diğerlerini nerde görmüşte yakın olsun demiş herkes susmuş bi şey diyememişler :) daha sonra pikniğe gitmiştik orda eşimin kuzeninin kocası bana dikkat etmiş ertesi gün aralarında konuşurlerken ramazan gelinin etrafında dört dönüyo gelin sürekli ben onu yemem bunu yemem şunu getir diyip durdu demiş. Bu dediğim abinin oğlu var 14 yaşında falan o da direk niye öyle diyosunuz buse ablamda bebekle ilgileniyosu bebek durmuyordu ki ona laf söylemeyin falan demiş. Bu gün annesi anlattı nasıl mutlu oldum anlatamam. :) birilerinin seni savunması desteklemesi sevmesi çok güzel bi şey :) 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,138 puan) tarafından
Sevmekte sevilmekte en onemlisi sevmeyi yaratan ne guzel 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sevgi neydiiii? Sevgi emekti yavrum :angel::angel:<3

(331 puan) tarafından
Uçuşan yaprak boş bir salıncak :D
tarafından
Siyah beyaz filtre :DDDDDD
0 oy
tarafından
Bu dediğim abi yerine adamın adını yazsaydın tek seferde anlardık 3 kere okudum :))) 
tarafından
Yok yok hic sıkıntı yok hepsini anladim :D adil emmiyi kuzeninin kocasinin emmisini hepsini anladim :D
tarafından
Adil abiye selam olsun :)))
tarafından
adil abinin oglunada :) asil o hakediyor korumuş aferin ona
(331 puan) tarafından
Vallahi duyunca o kadar duygulandım ki :) Allah herkesi böyle güzel insanlarla karşılaştırsın :)
tarafından
amin canim insallah
0 oy
(783 puan) tarafından
Ne güzel walla canimm ya
(331 puan) tarafından
Allah güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 767 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asyemurrr6333 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 885 göst.
24 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,780 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 354 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,966 soru

24,176,572 cevap

336,134 kullanıcı

...