Bu gün kayınpederimin kuzeni eşi ve kızı bize geldiler. Eşimle daha yakınlar düğünümde nişanımda her zamam gelip gittiler sağolsunlar :) bayramda eşimin dedesi bu dediğim abiye buse sana çok yakın davranıyo gelir gelmez bebeği kucağına verdi sarıldı falan ama amcasına çok yabani davrandı hiç yakın durmadı falan diye hafif yollu şikayet etmiş :) abimde buseyi ben istedim nişanında düğününde ben vardım ben knu seviyorum ki o da beni seviyo diğerlerini nerde görmüşte yakın olsun demiş herkes susmuş bi şey diyememişler :) daha sonra pikniğe gitmiştik orda eşimin kuzeninin kocası bana dikkat etmiş ertesi gün aralarında konuşurlerken ramazan gelinin etrafında dört dönüyo gelin sürekli ben onu yemem bunu yemem şunu getir diyip durdu demiş. Bu dediğim abinin oğlu var 14 yaşında falan o da direk niye öyle diyosunuz buse ablamda bebekle ilgileniyosu bebek durmuyordu ki ona laf söylemeyin falan demiş. Bu gün annesi anlattı nasıl mutlu oldum anlatamam. :) birilerinin seni savunması desteklemesi sevmesi çok güzel bi şey :)