Sevilmek mi o da ne öyle bisi mi varmış
Eşle ilgiliyse ana baba kardes arkadas akraba hepsi bi yere kadar gelir ama gerçekten "eş"se eşin kimsenin goremeyecegi kimsenin hissedemeyecegi derinliklere kadar inebilir. Gerçekten diğer yarın olur. Onsuz kendini eksik hissedersin ozlediginde için daralir nefesin kesilir. Bi bakisiyla icin erir elini tuttugunda tum dunyaya gogus gerebilecek cesareti hissedersin icinde sarildiginda huzur bulursun. birlikte cocuk da olursun sakalasirsin gulersin sacmalarsin onunla sacmalamak bile mutlu eder seni ve bunları yazarken bile bogazin yanacak kadar çok seversin ben 32 yasinda evlendim. Evlenmem derdim ama nasipse agzin dilin baglaniyomus. Hep derdim eger iki kati mutlu iki kati huzurlu iki kati sevgi dolu olmiycaksam hic olmasin.zaten tek cocugum cok rahattim yani. Allah'a şükür duam gerçek oldu
İnan o duyguyu hiç bilmiyorum ben hiç hissetmedim de ne yaziki
Sevmek mi sevilmek mi diye sormuşlar şaire; sevmek demiş. Çünkü sevildiginden asla emin olamazsın..... Nedense bu geldi aklıma
sevilmek normal bir duygu herkes herkesi sevebilir ama asil sevilmenij yaninda dusunulmek ilgilenmek vs bs gibi kavramlar eklenince dadindan yenmez
Bilmiyorum kuzum çokta seyetmemek lazım bı erkek tarafından sevilsem nolur sevilmesem nolur kocam bile olsa beklentiyi kestim artık böyle daha mutluyum
1,448,958 soru
23,798,250 cevap
317,228 kullanıcı