0 oy
1,160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,101 puan) tarafından
Mesela kargocuyum dese yada karşı dairenin sahibiyim fln yoksa açmadan kapı arkasında mi konuşursunuz 

41 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Tövbe yarabbi :D açarım tabi ki
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kargo bekliyorsam açarım onun dışında pek açmam gelen kişi bana haber verip gelir zaten kargom varsa da kargo arar yada bana msj gelir haberim olur yani yoksa açmam kapıyı. Komşum bile gelse haberim olur. Bizim burda yanlış zile basan çok var 
0 oy
(457 puan) tarafından
Açmammm evime kargo geleceğini biliyorsam açarım onun dışında kesinlikle açmam insanların niyetini bilemeyiz 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Delikten bakar açarım 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Zaten aldığımiz kargonun takibi belli canım mesaj geliyor gün içinde dağıtıma cikicak diye kargo bekliyorsam  acarim tabiki.. olmadı delikten bakarım. Bu pandemi döneminde sağlık bakanlığından geliyoruz diye kapıma iki adam geldi eşimde yoktu isteydi ses vermedim çünkü iki çocuğum var içerde çocukları içeri soktum kapıyı kapattım. Ses versem belki ikna etmeye ederler diye açmadım. Telefon gelmiş gibi yaptılar gittiler eşimi aradım o da polisleri çağırdı esgal verdim o ara çok yapıyorlardı bunu. 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Açarım  tabi ama  zaten  bizim  kapı otomatik  tanımadığım  kişi  olmayınca  açmıyorum kapı  zaten 3 kat  var  herkes  tanıyor  birbirini 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Hiç açmam basar basar goder tanıdık olsa arar derim 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bu soruyu sormadın farzetmek istiyorum 
0 oy
(344 puan) tarafından
Hep açarım bişi olmasa boşuna gelmez kız gelen
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Kargocu olsa acarim ama tanimadigim biri olsa acmiyorum
0 oy
tarafından
1 ay önce üst kattaki adam geldi çakmak istedi verdim 1 dakika sonra geldi getirdi bana 

Kargocu gelse zaten bilirim kargon var mı yok mu  eger zaten kargim varsa acarim kapiyi ama yoksa açmam tabi 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Açarim cnm neden açmiyim..erkeğe özgü bisey mi kapi acmak yani
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Kapının dürbünunden bakıyorum açıyorum ama tam acmiyorum yarim açıyorum bir elim kapıda olur mutlaka yabancı biri olduğunda tabi tanidiklarda oyle yaomiuorum 
0 oy
tarafından
Kargo gekickse haberm olur cnki siparişi ben vermsmdir kapı deligndn bakmadan kimseye açmam dış kapı ise zaten şükür görüntülü karşı komşum abla gelrse açarım onun dışında tanimdgm biri gelrse açmam ne işim var dünyanın bin türlü halı var
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Açmıyorum kapının arkasından konsurrum kargosuyum derse de kargo durmunu takip ediyorum zaten ona gore açıyorum 
0 oy
tarafından
Valla aciyirum tabimi kapiyi calana acmamak cok büyük terbiyesizliktr bence yabanci dahi bile olsa açarım bi derdi vardir belki diye biseye ihtiyaci abilir 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Bize kargo geliyo acip aliyom
0 oy
tarafından

Açıyorum ben çünkü internetten habire birşey getirtiyorum:D

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Açarım eşim evdeyse o açar ama

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 954 göst.