0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (946 puan) tarafından

Eşiniz siz evde tekken usta fln çağırır mı eve. Yoksa asla eve kendisi yokken tamirci fln giremez mi

21 Cevaplar

+3 oy
(5,073 puan) tarafından

Yok gondermez o kiskanir bende dinrn uygun degil o yuzden kabul etmem oyle bi durumda kayinbabam gelir hemen ha cok mecbur kalirsam kimse yoksa yonetici ablayi cagiririm o yanimda olur da sukur oyle bisey olmadi daha 

(946 puan) tarafından

Benim eşim kac keredşr kemdi işteyken çağırdı. Kapıyı açık bırakıyorum ama insan kıskanır dıye düşünüyorum

(5,073 puan) tarafından

Guvenidigi birilerini gonderiyodur belki bu sekilde yapan da cok insan var olabilir 

(946 puan) tarafından

Yok cnm internetten birini göndermişti doğalgaz için. Tanımaz etmez yani. Somra internet bağlatmak için aradılar tamam eşim evde gidin dedi. Koca adam evin içine girdi.

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Benim esim cagirmaz sokakta dümdüz yürüyen kadinlarin katledildigi bir ulkede yasiyoruz eve gelen ne oldugu bellisiz adama canimi nasil guvensin

Eve usta gelse ayni odada bile bulundurmaz beni magara adami oldugu icin degil ama sapik olur psikop.at olur can guvenligim açisindan.

(25,320 puan) tarafından

Çok doğru bir yorum

+1 oy
(217 puan) tarafından

Eşim asla müsaade etmez  koltuk yıkamacı geldi kendisi varken bile o odaya almadı beni oysa bakacaktım güzel yapıyor mu diye ama olmaz dedi. Ama eniştem rahat biri mesela dinen de öyle eşi evde yalnızken marangoz geldi ve  başka bir gün de kendi tanıdığı abi dediği bir adamla kardeşimi notere yollayacaktı babam müsaade etmedi. Yani burda dini boyutu ve yaşam şekli önemli birde gerçekten seven kıskanır karısına güvense bile karşı tarafa güvenmemeli 

(6,772 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.  Böyle adamlar karılarını evdende cikarmisin dışarda adam çok 

(217 puan) tarafından
+1

Bir adam bir kadın evde yalnız başbaşa iken mi rahat iletişim kurar dışarda mı?  Yada Allah korusun dışarda çarşıda taciz mi evde yalnız bulduğu kadına taciz mi daha rahat? 

(6,772 puan) tarafından

@Syma özelden ben gerekeni yazdım sana cnm burda uzatıp tartışmak istemiyorum 

(6,772 puan) tarafından

Sizin dediğiniz gibi olsun benim adam demekki beni sevmiyor 🤣

(217 puan) tarafından
+1

Sevmemek değil mesele sadece dinni hassasiyet yaşam şekli bunlarda çok önemli kardeşimi örnek verdim mesela kardeşimin kapısında yattı evlenmek için ama şimdi böyle hem dini inancı zayıf hem çok rahatlar ailece. Ama ben eşimi çok seviyorum ve bir kadınlar bir evde asla yalnız kalmasını istemem mesela ve işi gereği de kadınlarla da iletişim kurar ama bırda ki mesele farklı 

+1 oy
(849 puan) tarafından

Eşim hep evde. Ama tamirci evde olmayacağı bir güne denk gelirse işini iptal eder eve gelir. Şahsen bende istemem eşim yokken tamirciyle evde durmayı

+1 oy
(2,126 puan) tarafından

Hayatta eve tek basina tamirci sokmaz eşim bende istemem zaten hemde herhangi biride gelse yanında durmami bile istemez o gidene kadar ayrı odada dururum 

+1 oy
(4,825 puan) tarafından

pek tercih etmiyoruz açıkçası. maalesef ortam kötü. eşim yoksa birileri gelir annem, babam vs ustalık durumunda. bi tek acil bir elektrik işi olmuştu. sigortadan yanık kokusu geliyordu diye elektrikçi acil geldi eşim gelmeden. zaten kapı falan açıktı hep de bi de bizim evde kamera var o açıdan biraz rahatım. ama genel olarak ben de istemem 

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Vallahi mümkün mertebe  tek göndermez zaten ben de kabul etmem ki dinen de böyle bir şey uygun değil yani elin adamın benim evime gelemez ben rahatsız olurum dış kapıyı da kapatmam açıkçası ya da bir yanıma birini çağırırım öyle bir şey olursa bile ama ben yani o kadar usta geldi eve ben bazılarını tek gönderdiler eşim bilmiyordu babası falan da gönderdiği için bazen tek gönderdiklerinde ben geri karşılık olarak eşime kızıyordum hani neden tek gönderiyorsunuz diye ki bundan eşimin bile bazen haberi olmuyor o babasının falan usta gönderdiğinde yanımda olacaklarını düşünüyorlar ben de neden tek gönderiyorsun adamı bir kardeşin de mi gönderemedin annen de mi gelemedi falan benim eşimin ailesine göre bunlar normal ama bana göre normal değil ben rahatsız oluyorum işte burada herkes tanıdık ne olacak falan kafasına giriyorlar ama ben sevmiyorum öyle şey o da benim rahatsız olacağımı bildiği için göndermez mümkün olduğunca biri olur yanımda ki zaten onlar evdeyken geliyor ya da önceden belirlenmiş bir şey oluyor adamlarla birlikte geliyorlar eşim olmasa bile eşimin kardeşi olur annesi olur babası olur birisi mutlaka oluyor ya da eşim evdeyken gelirler

+1 oy
(114 puan) tarafından

Eşimin elinden her iş gelir ha yapamadığı birşey olursa kesinlikle cagirmaz kendisi evdeyken usta gelir biz salondan dışarı adım atamayiz 

+1 oy
(17,175 puan) tarafından

Eşim evde yokken erkek sinek bile giremez eve. Eşimde istemez bende istemem. 

0 oy
tarafından

Kesinlikle net çağırmaz zaten elinden her iş gelir olaki yapabileceği bişey değil işin alir işten 

(946 puan) tarafından

Benimkimde hiç kıskançlık yok. Evin içene gelıyolar ben rhtsız olduğumdan kapıyı açık bırakıyorum

tarafından

Yıllar vardır dolmuş otobüs yüzü görmedim maalesef 25 yıllık evliyim aşırı kıskanc eşim 

0 oy
(1,509 puan) tarafından

Eşimden ziyade ben istemem annemi çağırırım yanıma yada tamirci çağırmam 

(946 puan) tarafından

Bende kapıyı açık bırakıyorum gelince. Evlendiğimdem beri baya gelen oldı annrm fln uzak komşumda yok

0 oy
(5,829 puan) tarafından

Uzun is ise zaten ben anlamayacagim icin genelde o olur ama mesela bi kac ay once fiber nete gecildigi icin kablo cekilcekti. O zaman geldi adamlar, yaptilar. Ben haber verdim geldiklerinde sadece. Oyle durumlarda genelde evin kapisini kapamam ama acik durur.

(946 puan) tarafından

Bende açık bırakıyorum kapıyı. Ama eşimin rahatlığı beni rahatsız ediyo.genelde eşler bırakmıyolar usta fln gelince eşlerine 

(5,829 puan) tarafından

Benim esim birakir. Ne olacak ki? Her eve gelenle cinsi munasebet dusunse mi daha iyi. Ne guzel iste sana guveniyo, sende tedbir aliyosun ne olur ne olmaz diye. Kiskanilacak sey var kiskanilmayacak sey var. Adamlarda isini yapmaya geliyo sonucta, su eve tamire gitsemde karinin ustune atlasam demiyo.

0 oy
(6,772 puan) tarafından

Valla kendi yapamıyorsa çağırır yaptırırım eşimin aramasını bile beklemem kıskanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum insan kendini bildikten sonra hiç bir şey olmaz Rabbimin izniyle 

(946 puan) tarafından

Bişey olacağından değil zatem cnm. Ama yabancı adam sonucta bence kıskanılacak durum olmasada dikkat edilecek durum. Eşimde hiç takmaz ona

(849 puan) tarafından
+3

Kendini bilmeyle ilgisi yokki. Geçenlerde haberde gördüm. Kadın sokakta sakin sakin yürüyor. Hiç tanımadığı bir adam yüzüne yumruk atıyor kadın felç kalıyor. Veya dün bi adam kaldırım taşıyla ilişki yaşadı. Veya eşekle yaşayanlar oluyo. Bunca sapkınlığın içinde tanımadığın biriyle yalnız kalma fikri hiç doğru değil. Kaldırım taşı veya eşek kendini bilmiyor muydu? :)) 

(6,772 puan) tarafından

Valla gülüm adamları beklersek ölünün dirilmesini beklmek gibi birşey olur 

Birde el işinde çalışıyor öyle usta gelecek diyip çıkıp gelemez 

Hastane olaylarinda yeterince idare ediyorlar bide böyle şeylerle ugrastiramamda ugrasmamda 

Çağırır yaptırır işimi çözerim 

(6,772 puan) tarafından

Heee bilmiyordu bütün adamlar da sıraya girmiş zaten bunun birşeyi bozul sada evine gitsek diye 

İyi o zaman evdende çıkmayın 

(849 puan) tarafından
+1

Katılmıyorum. Ben bütün adamlar bize bayılıyor demiyorum. Bazı sapkın insanlar için yüzünün vücudunun önemi yok. Sapık sapıktır. Denk gelebilirsin. Eşşeğe de adam bayılmıyordu ama o an cazip geldi ve hallendi. İlla bel altı değil. O an bir tartışma çıkabilir. Adam sert biri çıkabilir. Bir kavga olabilir. O yüzden eşinin yanında olması gerekir bence. 

Biz ya eşimi ustaya yada ustayı eşime ayarlarız. Tamir ciler de sorar şu gün müsait mısınız diye. İşimizi ona göre ayarlarız. Eşim hiç gelemeyecek oldu bir gün uzaktaydı. Babamı çağırdım. Babam olmasaydı alt komşumu çağırırdım. Bu benim düşüncem. Gördüğünüz haberler ve bu anlattıklarımdan sonra insanlara güvenmeye devam edebiliyorsanız siz bilirsiniz

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Ben kendim istemiyorum. İnsanlara hiç güvenmiyorum katili pisliği kol geziyor

(946 puan) tarafından
+1

Aynen katılıyorum 

0 oy
(23,685 puan) tarafından

Ben uzun süre tekte yaşadım kargo dur tamircidir o an anlık bir şey ise arayıp kendi başıma da çağırmışlığım olmuştur ama eve girip uzun süre uğraşacağı bir şey ise genelde eşimin evde olduğu zamana denk getiririz kıskanmanın ötesinde güvenli de bulmaz. Eve aldığımız herkes babamızın oğlu değil sonuçta 

0 oy
(3,398 puan) tarafından

Çağırırım adam isten mi gelecek 

0 oy
(11,528 puan) tarafından

Tabiki istemez evde olduğu zman çağırır yada ben bu saate evde olacam yada mesela yarın fln der. Ama eğer usta yoğunum bu saate gelmem lazım derse gönderir bana diyo dış kapı açık kalsın orda dur. Ama ben kaynanamla kapı komşuyum kaynanamı çağırırım bundan önceki evimde kapı komşu değildim komşumu çağırirdim

(2,856 puan) tarafından

Kızlarda mı var bişi acaba anlamadım benimde kız bu sorun çıkanlarda kız hep yani işin şakası tabi ama böyle denk geldi bana da hep 

(11,528 puan) tarafından

Vala şaşırtıcı bir şekilde perinatolojiye gittiğimde riskli  gelen her hastanin bebeği kızdı 

(2,856 puan) tarafından

1 oğlum var hiç bir sorun çıkmamıştı mide bulantısı ağrılar hariç bunda ilk öğrendiğim andan itibaren bişi çıktı tiroidlerim sorunlu çıktı şekerim çıktı suyu fazla dediler trombosit düşüklüğü var kanaman Durmaz dediler beyninde genişleme var denildi Allahım hayırlara çıkartsın inşallah hepimizi🤲

(11,528 puan) tarafından

Benim oğlumda böyle sıkıntıli geçmişti ilk çocuğum kız onda böyle şeyler yaşamamıştım.

Amin canım amin

(2,856 puan) tarafından

Allhım şifa versin inşallah 

0 oy
(22 puan) tarafından

İzin vermez öyle birşeyi bende istemem eğer mecbur bir şeyse kayınbabamı çagırır eşim 

0 oy
(3,325 puan) tarafından

Ülkede kadınlar yürüken öldürülüyor, tecavüze uğruyor. O yüzden bir ustanın eve girmesinden bu anlamda korkar. Ne yazık ki biz kadınlar dolmuşta bile şoförle yalnız kalacaz diye 1 durak önce iniyoruz, eve usta çağırmak büyük lüks

0 oy
(5,378 puan) tarafından

Mecbur kalırsa annesini gönderir yada kendisi varken çağırır 

Zaten evde kimse yokken ben almam içeri niye kime guveniyim ki

İlgili sorular

+3 oy
19 cevap 491 göst.
0 oy
9 cevap 344 göst.
0 oy
18 cevap 636 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nazsultan (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,317 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,526 soru

24,099,977 cevap

332,364 kullanıcı

...