0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Bana pişi tarifi verir misiniz böyle balon gibi kabaran sabah Allah nasip ederse yapicam 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

burdan arkadaştan aldım çok güzel gozukuyodu
(606 puan) tarafından
İnstant maya nasıl oluyo yaş maya mi
(2,981 puan) tarafından
Toz olan maya instant
(606 puan) tarafından
Hamur işleriyle aram pek iyi değil de :D:D pisiyide ilk kez yapicam ilk kez hamur yogurucam:D:D:D:D
(7,786 puan) tarafından
Süt de ılık olcak :D bende bunu yapiyom bn vermiş olabilirim
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım ben kendi tarifimi soyleym bı su bardağı süt bir su bardağı un bir paket kuru maya bı çay kaşığı tuz arttirabilrsin un kıvama gelene kadar isteğe göre çörek otu hamurun içine çok yakisiyor sonra üstünü örtüp mayalaniylr 45dk kızgın yağda kızartıyorum
(606 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
(5,725 puan) tarafından
Rica ederim canım yine tercih sizin❤️
0 oy
tarafından

Harika bi tarif her zaman yaparım öneririm bunu sana canım

image

tarafından
Hamuru yoğur ondan sonra bezelere ayır ve üstlerini ört öylece yarım saat dinlendir daha sonra şekillendir ve kızart canım yumuşacık oluyor
(606 puan) tarafından
Bezelere nasıl oluyo yuvarlak yuvarlak yapicam yani dimi ya ben ilk kez hamur yogurucam ve ilk pişi yapisim olucak ondan hiç bilmiyorum:D:D
tarafından
Kız hamuru yoğur ondan sonra ceviz büyüklüğünde kes yuvarla ve üstlerini bezle ört. Yarım saat geçtikten sonra hamurun ortasını bıçağın arkasiyla del ve elinle şekil ver böyle yuvarlak ortası boş olacak elini unla ama yoksa yapışır sonrada kızgın yağda kavur, ama başında bekle yoksa yanar :D
(606 puan) tarafından
Hahahah tamam:D::D
tarafından
Yapınca haber ver kız nasıl öldü diye :Dd
0 oy
(15,089 puan) tarafından
1 bardak yoğurt 1 yumurta 1 kabartma tozu tuz 3 bardak  kadar un alıyo bezeye ayır 1 parmak kalınlıkta aç dilimle kızart
(606 puan) tarafından
Teşekkür ederimm:)
0 oy
tarafından
2 su bardağı ılık su 5 su bardağı un 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz yarım paket yas maya 
(606 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Bende tarif var ama hiç kabarmadı sertleşip kurudu ben vermiyeyim 
0 oy
tarafından
Valla ben normal ekmek hamurundan yaparim puf puf kabariyor su maya tuz un suyun sicak olsa yeter 1 saat mayalandir tamam 
(606 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benim sorulan sorular kısmına bakabilirsin şeklinin resmi de var tarif de vermiştim çok basit ve güzel bı tarif denemek istersen :)
(606 puan) tarafından
Bakicam teşekkür ederim:)
(7,786 puan) tarafından
Önemli değil canım bende hamurisi pek anlamam da eşim pisi çok sever yapa yapa alıştım bide bu kolay poğaça da fln hala sikintiliyim bakalım ogrencez zamanla
(606 puan) tarafından
Bende anlamam ve hiç yapmadım 2 buçuk yıldır evliyim daha hamura elimi sürmedim :D
(7,786 puan) tarafından
Bnde evlenince yaptım nerdeyse her şeyi  beyti kebap bile yaptım kız lavasini fln acip bide ne oklavam var ne merdanem elimle şişeyle fln açtım :D isteyince her şeyi yapiyo insan

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,700 cevap

331,536 kullanıcı

...