0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (851 puan) tarafından
Merhaba hanimlar uzun bir aradan sonra yaziyorum.

Bende aşırı derecede akinti vardı devlet hastanesine doktora gittim bisi bulamadi ve en sonunda covid olayi patlak verdi ve özel hastaneye gittim ve ilk basta senin cok aşırı dercede akıntin var dedi ilac yazdi hem bana hem eşime ve ilaclar bitince gel smear testi yapalim dedi ilac bitti gittim test yapildi ve rahim agzi yarasi oldugunu soyledi bunu almaiz gerekiyor dedi ve ameliyat icin gun aldik neyse ameliyat oldum hersey guzel gitti ama kanamam durmadi devamli pansumana gittim kolumda damar yolu acik 3 gun felan kaldim devamli serum taktilar cunku kendimi hic toplayamadim   bir bucuk hafta felan pansuman oldu ve sonunda neden bu kadar cok kanamam oldugu ortaya cikti HPV 16 varmis bende neyseki biz tedaviye basladik simdilik bi sıkıntı yok dedi doktorum ama tabi bu mevzular gecti gitti derken suan tekrarlamaya basladi akintim  ve ben artik cok yoruldum bu akıntidan acaba kansermiyim şüpesinden doktora yine gittim ve ilac baslatti yine 2 ay sonra gel smear yapalim dedi ama ben cok daraldim artik neden boyle seyler oluyo hep bi aksilik var basimda esim desen hep ayri bi kafada evde durdugu yok ilgisiz afedersiniz ama hep uçkurunun keyfine bunaldim artikkk

Kusura bakmayin uzun oldu biraz icimi dokmek istedim bi burasi var yazim icimi döktüğüm .

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kürtaj olayın neresinde ki 

Geçmiş olsun bu arada 
-Reklam-
0 oy
(865 puan) tarafından
Merhaba akıntı  ne kadar var di ki benim de hpv testi yaptırmam lazim da .hpv sigilden dolayı olmuyor mu .
0 oy
(77 puan) tarafından
Benimde hpv var ikinci çocuğu mavi hamileyim sinir taştı kızından aptirdim iki yıl evvel temizdi çok şükür cuma günü dk dedi simir gene aptirt ama bende siğil vardı bir kaç kere yaktilar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 314 göst.
+2 oy
6 cevap 357 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,478 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 153 göst.
22 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Mutlu&anneyim (923 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,803 soru

24,174,317 cevap

336,032 kullanıcı

...