Merhaba hanimlar uzun bir aradan sonra yaziyorum.
Bende aşırı derecede akinti vardı devlet hastanesine doktora gittim bisi bulamadi ve en sonunda covid olayi patlak verdi ve özel hastaneye gittim ve ilk basta senin cok aşırı dercede akıntin var dedi ilac yazdi hem bana hem eşime ve ilaclar bitince gel smear testi yapalim dedi ilac bitti gittim test yapildi ve rahim agzi yarasi oldugunu soyledi bunu almaiz gerekiyor dedi ve ameliyat icin gun aldik neyse ameliyat oldum hersey guzel gitti ama kanamam durmadi devamli pansumana gittim kolumda damar yolu acik 3 gun felan kaldim devamli serum taktilar cunku kendimi hic toplayamadim bir bucuk hafta felan pansuman oldu ve sonunda neden bu kadar cok kanamam oldugu ortaya cikti HPV 16 varmis bende neyseki biz tedaviye basladik simdilik bi sıkıntı yok dedi doktorum ama tabi bu mevzular gecti gitti derken suan tekrarlamaya basladi akintim ve ben artik cok yoruldum bu akıntidan acaba kansermiyim şüpesinden doktora yine gittim ve ilac baslatti yine 2 ay sonra gel smear yapalim dedi ama ben cok daraldim artik neden boyle seyler oluyo hep bi aksilik var basimda esim desen hep ayri bi kafada evde durdugu yok ilgisiz afedersiniz ama hep uçkurunun keyfine bunaldim artikkk
Kusura bakmayin uzun oldu biraz icimi dokmek istedim bi burasi var yazim icimi döktüğüm .