HPV virüsü bende kötü koku yapıyor ne yapmalıyım?

0 oy
231 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,352 puan) tarafından

Allah'ım kimseye yaşatmasın kızlar bu nasıl pislik bir virüs 1 haftaya ameliyat olacam kurtulacam inş kızlar 2 ay önce öğrendim bunu ve artık hayatımı olımsuz etkiliyor resmen bozuk et gibi kokmaya başladım kendimden tiksiniyorum biranönce ameliyat olsam da kurtulsam şu pis kokudan kusacam rabbim kimseye yaşatmasın sakın sağlığınızı ihmal etmeyin 

3 Cevaplar

0 oy
önce (16,409 puan) tarafından

ay yaşamadım da tahmin edebiliyorum, bçraz enfeksiyonda kötü koku oluyor. inşallah kurtulursun 

önce (940 puan) tarafından

Benim ablam da aynı ameliyat oldu Doktor 6 ayda bir geleceksin kazıyacağız demişti kazıttırdıktan Sonra sanki daha kötü olmuştu komple aldırdı kurtuldu Doktor da komple aldırmasını istemişti Kabul etmiyorsan 6 ayda bir kazdıracaksın demişti aldır kurtul bence Rabbim şifa versin inşallah

önce (5,352 puan) tarafından

@Nidamsenam aldırınca sorun olmadı demi

Hayır canım Tam tersi tamamen kurtuldu 6 ayda bir mi seninle bir mi Ne sadece kontrole gidip geliyor O kadar Elhamdülillah bir sorun yok yumurtalıkları duruyor Doktor demiş adet olmayacaksın ama menopoza girmiş gibi olmuyorsun vücudun yine adet oluyormuş gibi devam edecek demiş 

Herkes başka bişey diyor kafam karıştı 

Allah yardımcın olsun cnm. Rabbşm şifa versin Sen gene doktoruna Danış konuş yani benim ablamın durumu böyle yani Allah hayırlısını nasip etsin hakkında

-Reklam-
0 oy
önce (143 puan) tarafından

Gecmis olsun canim belirtileri neydi

Hiç bir belirtim yoktu tesadüfen keteme gittim ordan öğrendim ama gitmeseymişim bu kokuyla illaki doktora giderdim 

Çok tşk ederim 

0 oy
önce (2,762 puan) tarafından

Postta 2 yorum var ben 1 tane görüyorum

Beni engelleyen kim biri soylesin bana 🤣

Manifesti goruyorum öbürü kim honkiponki mi 🤣

Evet dediğin kişi 😄

önce (2,762 puan) tarafından

Teşekkürler 🤣🤣

önce (143 puan) tarafından
+1

😂😂😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

HPV virüsü genital bölgede kötü kokuya neden olur mu?
HPV virüsünün kendisi doğrudan kötü kokuya yol açmaz, ancak virüsün neden olduğu genital siğiller veya lezyonlar bölgedeki hijyeni zorlaştırarak bakteriyel üremeye ve dolayısıyla kötü kokuya sebep olabilir. Eğer bölgede belirgin bir koku değişimi hissediyorsanız, bu durum ikincil bir enfeksiyonun veya siğil kaynaklı doku kaybının işareti olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
HPV kaynaklı koku şikayeti için ne zaman doktora gidilmeli?
Genital bölgede normalden farklı, rahatsız edici ve kalıcı bir koku hissedildiği anda vakit kaybetmeden bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına başvurulmalıdır. Kokuya ek olarak kaşıntı, yanma, akıntı veya kanama gibi belirtiler eşlik ediyorsa bu, enfeksiyonun ilerlediğini gösterir ve acil tıbbi değerlendirme gerektirir.
HPV enfeksiyonunda ameliyat hangi durumlarda gereklidir?
HPV tedavisinde ameliyat, virüsün neden olduğu genital siğillerin ilaçla tedavi edilemeyecek kadar büyük olması veya ilaçlara yanıt vermemesi durumunda tercih edilen bir yöntemdir. Cerrahi işlem, siğillerin temizlenerek yayılmasını önlemek ve hastanın yaşam kalitesini artırmak amacıyla genellikle lokal veya genel anestezi altında gerçekleştirilir.
HPV virüsü bulaşan bir kadın genital hijyenini nasıl sağlamalı?
HPV teşhisi konulan kişiler, genital bölgeyi her zaman kuru ve temiz tutmaya özen göstermelidir. Günlük pamuklu iç çamaşırı kullanımı, bölgenin nemli kalmasının engellenmesi ve doktorun önerdiği özel temizlik solüsyonları dışında kimyasal ürünlerden kaçınılması, kötü koku ve ikincil enfeksiyon riskini minimize etmek için en önemli adımlardır.
HPV ameliyatı sonrası iyileşme süreci ne kadar sürer?
HPV ameliyatı sonrası iyileşme süreci, siğillerin yaygınlığına ve uygulanan cerrahi yönteme bağlı olarak genellikle 1 ile 3 hafta arasında değişir. Bu süreçte doktor tarafından verilen pansuman kurallarına uymak ve bölgeyi tamamen kuru tutmak, hızlı iyileşme sağlamak ve operasyon bölgesindeki koku şikayetlerini tamamen ortadan kaldırmak için kritiktir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 2,322 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 803 göst.
4 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhallina (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 721 göst.
0 oy
3 cevap 459 göst.

Kategoriler

1,519,639 soru

24,764,734 cevap

373,034 kullanıcı

...