0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,279 puan) tarafından
Arkadaslar p.tesi doktor randevum var. Ilk kez gidicem doktora 5+4 haftalik hamileyim. Cok degisik seyler hissediyorm. Korkuyorm kotu bisey cikcak diye. ruyalarima bile girmeye basladi ölü bebekler falan. Kafama cok taktigim icin mi acaba. Bi de burda okudum herkesin ilk gebeligi tehlikeli gecmis düşükler falan cok etkilendm cok

8 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım herkesin başına gelen senin başına da gelmez anne olarak endişelisin normal evlat bu. Allah'ın izniyle olmaz birşey dua et
(1,279 puan) tarafından
Teşekkür ederim insallah
-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Taktıgin ici dir cnm bende ilk hamilelihimde takardim kafama oyle seyler gorurdum
(1,279 puan) tarafından
Bilmiyorum ki olabilir cok takıyorum geceleri cok düşünüyorum
(1,288 puan) tarafından
Düşünme cnm oyle seyler neden dusunuyorsun dua et
(1,279 puan) tarafından
Açıkçası eskiden anne olmak istemiyodum simdi cok istiyorum. Eskiden istemiyodum diye Allah beni cezalandrr mi acaba diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorm,
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ben her gittiğimde acaba kalbi atacak mı diye korkmaktan  birgün benim kalbim duracak o masada =)))
(1,279 puan) tarafından
Bi sey olmaz insallah:)
(5,397 puan) tarafından
Insallah canım amin =)
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Böyle olumsuz düşünme. Güzel düşün ki güzel olsun Allahın izniyle. Eğer sürekli öyle şeyler düşünürsek zaten hayatta hiçbişeye hevesimiz kalmaz aklına böyle şeyler getirme.. 
(1,279 puan) tarafından
Güzel düşünmeye çabalıyorum
0 oy
(31 puan) tarafından
Kafana taktigin için istemsizce düşünmekten yaşıyorsun onları ama korkma Allahın izni ile hiç bir şey olmaz sen kendine iyi bakıp dikkat edip sağlıklı bir hamilelik geçirirsen allahın izni ile hiç bir şey olmaz dua et ve bol bol oku kuran oku ve oldukça hamile iken kuran falan dinlet senide bebeğine çok rahatlatır ve huzur verir inşallah randevudan sonra güzel haberlerini de alırız 
(1,279 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin, insallah
(31 puan) tarafından
Inşallah canım benim güzel şeyler düşün
0 oy
tarafından
İlk zamanlar öyle olur normal
0 oy
tarafından
İyi düşün iyi olsun canım kendini sıkma öyle stres yapma Allah'ın izniyle bişey olmaz 
(1,279 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(438 puan) tarafından
Allah sağlıcakla doğum nasip etsin bende öyleydim her doktora gittiğimde doktorun gözünün içine bakar bi sorun mu var neyi var derdim hiç kaç kilo boyu kaç dediğimi bilmem hep bi sorun mu var derdim 
(1,279 puan) tarafından
Ben de öyle olacak gibiyim. Insallah olmam. Saglikla bu sureyi atlatırız.
(438 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 405 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,243 cevap

334,362 kullanıcı

...