0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

imagerabbim kadinlata ne kadr cok merhametli ya hamdolsun ona

image

Kurandaki ayetin anlatmak istedigi sey buymuş bende anlamamıştm onu adetliyken dinen boşanma olmuyormuş  

5 Cevaplar

0 oy
(4,649 puan) tarafından

Ne kadar güzel kitaplar okuyorsun <3

tarafından
Sagol kuzum aslinda ogrenmekten bisey kaybetmeyiz hepimzn bilmesi gerekn seyler bende öğrendiklerimi burda arkadaslara anlatiyirum:)
(4,649 puan) tarafından
Çok sevaba giriyorsun
tarafından
Allah hepimzden razi olsun insallah
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Canım benim ondan kastı kadının hamile olup olmadığını da anlamaktır. Çünkü bazen kadınlar adet döneminden bi iki gün önce hamile kalabiliyor ama bunu anlamak için bir sonraki adet dönemi beklenmelidir. O yüzden bir sonraki adet dönemine kadar cinsel yakınlaşma olmadan sonraki adet dönemi boşayabilir diyor. 
(2,319 puan) tarafından
Ve onlara barışma müddeti sağlanmış olur eğerki barışma olmayacaksa 2ci adet dönemi bitince yakınlaşma da olmadan boşanabilirler dinen.
tarafından
Canm bak istte bi foto daha attim biz hayz donemndeyken allah teala kadinalrin poskojikmen saglikli dusunmedigini ve hasas oldgumuz icin boşanma olmadgni ve bi kez daha anladim ki rabimin bize merhametinj hamd sadece onadr :)
(2,319 puan) tarafından
Elhamdülillah tabiki öyle. Ama hadis diye geçen konuları da iyice araştırmak gerekir sahih olup olmadığını. Bu yüzden en güzel bilgi kuran'dadır. Kuranın meal ve tefsiri herşeyi açıklıyor zaten. İslam fıkıh ansiklopedisinde de herşey çok güzel açıklanıyor ama tabiki dediğim gibi bunları da iyice araştırmak gerekir. Rabbim bizi bilmediklerimizden sorguya çekmesin inşallah. Çünkü bazı cemaatler olmayan şeylere de hadis diyorlar ☺️
tarafından
Canm ben zaten meali bitirdim sayilir hamdolsun ortada buna benzer ayet var ve anlamistim ama aslinda tam olarak degil simdi dusundumde din birazda mantik işi gercelten biz hayiz donemndeuken saglikli konusmiyiruz davranmiyiruz cok sinirli ve asavi oluyorz mesela ben hemn duygusal aluyirum agliyorm esim bana vsey dese dmki dogru bi kitabi okuyorum ben sadece bir kitap degil cok kitap okuyirum allah hepimze dogru yoli göstersin insallaj allahume amin.
0 oy
tarafından
Evet canım var böyle birşey oda kadın hamilemi degilmi emin olmak icn 
0 oy
tarafından
Şimdi sen bu konularda bilgili gibisin sana bişey sorabilirmiyim ?
tarafından
Sor kuzum
tarafından
Canım şimdi bizim imam nikahı kiyilirken eşimin dayısı eşimin şahidi oldu . Bana dediler ki 80 Gr gecmicek altın isteyebilirsin mehir olarak benimde hiçbir bilgim olmadığı için 3 bilezik 1 çeyrek olsun o zaman dedim . Benim şahidim kabul etti eşimin şahidi yani dayısı dedi ki ben itiraz ediyorum 3 bilezik çok dedi sonra bende dedim ki o zaman ben helal ediyorum hiçbirsey istemiyorum dedim. Sonra eşim dayısına sinirlendi ben kabul ediyorum mehiri ne demek itiraz ediyorsun ya falan dedi sonra dayısı sustu . Sonra nikah kıyıldı falan ama hep aklımda soru kaldı . Şahit itiraz edince imam nikahimiz geçersiz olmusmudur sence ?
tarafından
Yok canm senle esin kabul ettikten sonra bsey olmaz o sadece mehir icin itiraz etmis evliliginze itiraz etmemiş ve zaten susmuş imam nikahi kiymis imam bunun bilincinde sen merak etme :)
tarafından
İyi bari ya çok saol canım Allah razı olsun . Hep aklımda soruydu bir daha nikah kıymayı bile düşündüm yani . İnternette arattım ama çok detaylı anlattıkları için anlayamadım .
tarafından
Korkma canm allah'ın izniyle nikahiniza itirat etmemiş se gönlünuz rahat olsun
0 oy
tarafından
Sayende öğrenmiş olduk teşekkürler
tarafından
Rica ederim canm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 583 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 902 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 305 göst.
0 oy
9 cevap 491 göst.
21 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,801 cevap

329,206 kullanıcı

...