Seni çok iyi anlıyorum bende kızıma tek baktim eşim fazla mesailer ile surekli çalışıyordu hala da öyle gerçi bende çok sardım bir ara ilgilen vs diye sonra ilgilenmeye basladi ama bu seferde ben diken üstünde gibiyim gibi oldu eşime güvenemedim. Dinlenmekten cok onu takip etmek birsey olacak stresi beni daha cok yordu.Hiç üzme kendini inan o dönemler her türlü memnuniyetsizlik oluyor yorgunluk uykusuzluk insanı çok yoruyor ama geçiyor inan büyüdükçe sende alışıyorsun bebiş de kendini güvende hissetmeye standartlara ortama alışıyor gevsiyor hep böyle olmuyor esin tabiki ilgilensin bebisle ama daha çok senin konforun ile ilgilenirse daha rahat olursun benden sana tavsiye yani ev işlerinde yemekte toplamakta hazırlamakta camasir sermekte katlamakta mutfagi duzeltmekte vs yardımcı olması sizi hayatınızı daha çok kolaylaştırır haberin olsun biz böyle ilerleyince rahat ettik yaptırabiliyorsan böyle ilerle bence.Hatta bazi akşamlar masaj yapsın sana hem ilişkinize renk gelir hem biraz gercek anlamda dinlenir gevşersin)
1,493,289 soru
24,399,119 cevap
349,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın