0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Herkese günaydın Arkadaşlar yeniyim burda 1 yaşında oğlum var ve hamileyim emziriyodum bırakmak zorundayım mamaya nasıl alıştırabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
1 yaşındaymış mamaya hiç bulaşma herşeyden yer o artik
(7 puan) tarafından
Sütte hiç icmiyo herşeyi denedim ama içmedi mama aldık içmedi geceleri çok uyaniyo gündüz bi şekilde hallediyorum ama gece napcami bilemiyorum
(45,024 puan) tarafından
Benimki öle 6 kez kalkiyo nerdeyse süt veriyorum iciyo benimki devam sütü denesn içer belki
(7 puan) tarafından
Onu da icmiyo doğduğu zmn da verdim o zmn da içmedi çok inatçı illa emmek istiyo ama bırakmak zorundayım
(45,024 puan) tarafından
Devam sütü doğduğu zaman nasıl verdin canim onlar 1 yaşından itibaren. Veriliyo
(7 puan) tarafından
6 aylıkken verdim onu cnm doğduğu zmn mama verdim ama o zmn da hiç içmiyordu
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Mama çok zararlı verme canım.
(7 puan) tarafından
Geceleri çok uyaniyo cnm inek sutu denedim içmedi devam sütü aldım içmedi mama aldık içmedi ne yaptıysam ağzını acmiyo
(3,895 puan) tarafından
Gece yatırmadan önce ek gıda unlu mamalardan var onlardan ver.Benim eltim pirinç unundan mama yapardı sendr yap içine bal ve muz koyarsın doyar.Doyarsa geve uyanmaz uyandığında yine pışpışlayıp uyutursun ya da su verirsin.
(3,895 puan) tarafından
Mama yaşını geçti zaten aptamil tarzı mamalar ilk 6 ay verilir genelde çok zor durumdayken verilir.
(7 puan) tarafından
Cnm nasıl yapılıyo o
(7 puan) tarafından
Bnde vermek istemiyorum ama gece çok uyanınca almak zorunda kaldım emmek için inat ediyo icim parcalaniyo vermediğim zmn
(3,895 puan) tarafından
Anne karnı sesi var uygulamalarda bu tarz sakinleştirici şeyler dinlemeli belki de seninle uyumak istiyordur bir süre onunla uyuyabilirsin.zBende hamilryim kızım arada gece uyanıyor birlikte uyuyunca sakinleşiyor.
(3,895 puan) tarafından
Pirinç unu mama yapmak için pirinç unu almak lazım geceleri tok tutar.Pirinç unu her markette var ben kızıma yedirmiştim bu sayede gece hiç kalkmadı.
(7 puan) tarafından
Bnle uyuyo ztn cnm beşikte uyumuyo açıyorum o seslerden inş en kısa zmn da alışırız perişan oluyoruz geceleri
(3,895 puan) tarafından
1-2 kaşık pirinç ununu inek sütü yada suyla pişiriyorsun.İçine istersen tereyağ,bal ve muz katarsın.Veya sadece pekmez kat eminim bebeğin bunu çok sevecek.
(3,895 puan) tarafından
Beşiğe alışmamıştır o yüzden huysuzlanıyordur karnı tamamen doysun diye pirinç unu mamayı ver yoksa daha çok geceleri uyanır.Allah yardımcın olsun.
(25,181 puan) tarafından
Maöa çok zararlı ama pirinç unu mu yararlı şakamısın sen
(3,895 puan) tarafından
Pirinç unu fos kilo yapıyor tok tutuyor mama beyni etkiliyor vücuda kimyasal yüklüyor.Ayrıca pirinç unu doğal pirinçten yapılıyor içine şeker yerine pekmez ya da bal konursa daha faydalı olabilir.Mamanın içeriğinde ne olduğu belli bile değil.Alüminyom beyni etkileyen bir sürü kimyasal madde var içinde.
0 oy
tarafından
Mama pahalı süt ver içine Bi şeker at tatlansın ben öyle yaptım mecbur 
(7 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim bunu deniycem bebe bisküvi si koymuştum ama içmemişti şeker deniycem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
0 oy
7 cevap 324 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
7 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu