0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,065 puan) tarafından
Hanımlar perişan haldeyim..15 aylik kızımla 1 haftadır bakicinin evine gidiyoruz..asla iletişim kurmuyor sürekli ağlıyor pacamdan ayrılmıyor.. normalde de aşırı yabani bir bebek..yarin kadının evine kapıdan bırakıp çıkmayı düşünüyorum ama eminim 1 saat boyunca ağlayacak.. iyice travma mi olur ne yapmalıyım ya çok kötü durumdayım valla..kadın bir gün alıp yan odaya götürdü 45 dk boyunca agladi..öyle dinledim ses çıkarmadan..terkedilmis gibi hissediyor sadece anne anne diyerek feryat figan ağlıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,359 puan) tarafından
Neden bakıcı sen calisiyon mu bilmiyorum bakıcıya vermedim çocuğumu 
(1,065 puan) tarafından
Çalışıyorum..15 aylik olana kadar kendim baktım ucretsiz izinle falan bu zaman geldik ama artık çalışmam lazım
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından

Bu aylarda ayrılma korkusu tavan. Keşke daha erken başlasaydınız. Ben 11 aylık başladım o zaman aklı ermiyordu. Şu an 15 aylık, bu sıralar bana fazla düşkün. Dönem olarak hassas bir dönem :(

(1,065 puan) tarafından
Bakiciya verdiğiniz halde şu an size düşkün mü..aramızdaki bağın zedelenmesinden de çok korkuyorum..yavrum pacamdan ayrılmıyor gidecem diye iyice yapıştı..
(656 puan) tarafından
Evet bakıcısını da çok sever ama şu bir haftadır düşkünlüğü çok. Hoş görüyorum ben de kucağımdan indirmiyorum. Büyüme evrelerinden biriymiş. Atak zamanlarında hoşgörülü olmaya çalışıyorum. Çok reddetmiyorum isteklerini.
(1,065 puan) tarafından
Anladim..teşekkür ederim cevaplarınız için..
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Bakıcı senin evinde bakamaz mi ? Belki öyle daha çabuk alışır. Hemen bırakıp gitme çocukta tramva kalabilir. 
(1,065 puan) tarafından
Bakıcı kendi evinde bakmak şartıyla kabul etti ama bugün o bize geldi bi de boe deneyelim diye..ama değişen bir şey olmadı..kızım yine pacama yapıştı evin içinde gezinmedi bile..hep agladi..bırakmasam hiç iletişim kuramayacaklar..üçümüz oturup oynayamiyoruz kızım hep ağlıyor..kadını görmüyor duymuyor sanki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 349 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde meltem89 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.