0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamileyimmmm yazılarını görünce kendi hamileliğimi öğrendiğim an geldi gözümün önüne:)

Yaklaşık 3 aydır adet olmuyordum genelde düzensiz oluyordum.. Ve 3 yillik evliliğimde her gecikmemde o kadar çok test yapmıştım ki yapmiycam artık nasıl olsa adet olucam diyordum. 

Birgün işten geldim , eşime bugün çok yorgunum midem de yanıyor yemek yapamiycam açsan dışarıda yiyelim dedim. Bi anda bana sen hala adet olmadın mi dedi. Bende yok olmadım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün yarın olurum dedim. Tamam yemekten dönerken test alalım bi dedi yok ya yapmicam dedim neyse o dönerken bir şekilde aldı testi. Ben lavaboya o içeri geçti , tabi oda bende olmadığından o kadar eminiz ki çünkü belki 100 kez test yaptım. Bi damla ile saniyeler içinde çift çizgi oldu <3:angel: ben donmuştum eşimin yanına gittim sormadı bile çünkü alışmıştı olmamasina :) hamileyim dedim. Ne olduğumuzu şaşırdık hemen o gece beni acile götürdü kan alındı. Kan değerim tamam 95.600 cıktı. Sonuçu veren kadın şok geçirdi sen ilk defa mi test yapıyorsun dedi :) ertesi gün hemen doktora gittim 2 aylık hamileymişim  :) şimdi şükürler olsun paşam koynumda kucağımda Rabbim onu eksik etmesin. Anımı sizlerle paylaşmak istedim.

Ve dilerim ki gönlünde evlat olan herkese nasip etsin. AMinnnnnnnn

25 Cevaplar

0 oy
(843 puan) tarafından
Amin inşallah canım bizde yeni evliyiz çok ıstiyorduk bebek sevgili hayatimiz uzun olmuştu çünkü esim bana sen hamilesin diyordu göğüslerimin rengi degismisti ben de yok değilim diyordum adet oldum ben 7 gun sürerdi 2 gun sürüp bitti bende yeni evliyim ondan kısa sürdü sandım diger ay adet olmayınca anladım esimle ayni gun doğum günlerimiz doğum günümüzde kutu yaptim verdim ama bekliyordu birazcık in beni koca 
-Reklam-
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kız ne duygulandım yaaa rabbim sana bagislasin evladini
tarafından
Aminnnnnn cümlemizinki insallahhhhhh
0 oy
(233 puan) tarafından
Benimde 1 senem dolmuştu hastaneye gittim doktorum hormonlara bakmak için adetinin 3. Günü gel dedi. Adet oldum ama tek sorunum kan rengi kırmızı değil kahverengiydi, hiç aklımın ucundan bile geçmedi hamile olmam. Neyse 3.gunu hastaneye gittik doktora kanın rengi kahverengi dedim o da ne olur ne olmaz test yapalım sonuçları yarin arayıp öğrenirsin dedi eve geldik tabi hiç umudum yok. Ertesi gün oldu aradım acmadilar bir türlü doktor beyin hattini dusuremedik. Pazartesi günü oldu eşim camiye gitti benimde birden aklima test sonucu geldi hazir adam evde yok duyup da üzülmesin diye o yokken aradim, şans bu ya tam doktor telefonu açtı benim herif de evin kapısını açtı, eee zar zor bağlandım telefonu da kapatamıyorum,doktor evet pozitif hamilesniz dedikten sonra ki hiçbir cümleyi duymadım eşim şok olmuş ayakta bana bakıyor ben gözlerim dolu dolu ona bakıyorum. Artık doktor bey ne dedi ne oldu telefonu nasıl kapattık bilmiyorum. Belki saatlerce ağladım. Eşim inanamıyordu gerçi hala inanamıyor bazen tekmesini hissedince bile şaşırıyor :) güzel şeyler bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,056 göst.
+2 oy
33 cevap 733 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 664 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 747 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu