Benimde 1 senem dolmuştu hastaneye gittim doktorum hormonlara bakmak için adetinin 3. Günü gel dedi. Adet oldum ama tek sorunum kan rengi kırmızı değil kahverengiydi, hiç aklımın ucundan bile geçmedi hamile olmam. Neyse 3.gunu hastaneye gittik doktora kanın rengi kahverengi dedim o da ne olur ne olmaz test yapalım sonuçları yarin arayıp öğrenirsin dedi eve geldik tabi hiç umudum yok. Ertesi gün oldu aradım acmadilar bir türlü doktor beyin hattini dusuremedik. Pazartesi günü oldu eşim camiye gitti benimde birden aklima test sonucu geldi hazir adam evde yok duyup da üzülmesin diye o yokken aradim, şans bu ya tam doktor telefonu açtı benim herif de evin kapısını açtı, eee zar zor bağlandım telefonu da kapatamıyorum,doktor evet pozitif hamilesniz dedikten sonra ki hiçbir cümleyi duymadım eşim şok olmuş ayakta bana bakıyor ben gözlerim dolu dolu ona bakıyorum. Artık doktor bey ne dedi ne oldu telefonu nasıl kapattık bilmiyorum. Belki saatlerce ağladım. Eşim inanamıyordu gerçi hala inanamıyor bazen tekmesini hissedince bile şaşırıyor :) güzel şeyler bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah