Hamileyimmmm yazılarını görünce kendi hamileliğimi öğrendiğim an geldi gözümün önüne
Yaklaşık 3 aydır adet olmuyordum genelde düzensiz oluyordum.. Ve 3 yillik evliliğimde her gecikmemde o kadar çok test yapmıştım ki yapmiycam artık nasıl olsa adet olucam diyordum.
Birgün işten geldim , eşime bugün çok yorgunum midem de yanıyor yemek yapamiycam açsan dışarıda yiyelim dedim. Bi anda bana sen hala adet olmadın mi dedi. Bende yok olmadım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün yarın olurum dedim. Tamam yemekten dönerken test alalım bi dedi yok ya yapmicam dedim neyse o dönerken bir şekilde aldı testi. Ben lavaboya o içeri geçti , tabi oda bende olmadığından o kadar eminiz ki çünkü belki 100 kez test yaptım. Bi damla ile saniyeler içinde çift çizgi oldu ben donmuştum eşimin yanına gittim sormadı bile çünkü alışmıştı olmamasina :) hamileyim dedim. Ne olduğumuzu şaşırdık hemen o gece beni acile götürdü kan alındı. Kan değerim tamam 95.600 cıktı. Sonuçu veren kadın şok geçirdi sen ilk defa mi test yapıyorsun dedi :) ertesi gün hemen doktora gittim 2 aylık hamileymişim :) şimdi şükürler olsun paşam koynumda kucağımda Rabbim onu eksik etmesin. Anımı sizlerle paylaşmak istedim.
Ve dilerim ki gönlünde evlat olan herkese nasip etsin. AMinnnnnnnn
ben tabi istemiyordum korunuyorum diye rahatım adette olmuyorum eşim bigün sarılırken şok oldu adam dedim ne oldu dedi karnında bişey kıpırdıyor dalga geçtim tabi güldüm falan neyse başım çok ağrıyordu doktora gittik film çekti bişey çımadı birde kan tahlili istedi yaptık adam kadın doğuma git dedi gebelik var biz tabi şok olduk orda neyse gittik 4 buçuk aylık hamileymişim östelik 3 cu çocuk
Aminnn tetikte bekliodum zaten cok dua ettim rabbim nasip etti cok şükür
1,509,578 soru
24,633,067 cevap
365,244 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın