0 oy
1,339 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
Slm canlar. Çok merak ediyorum. Eltisini,eltilerini sevenler var mı? Ben sevmeye çalıştıkça onlar kendisinden soğutuyorlar ?

63 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Elti eltiyi sevmez kaynana da hicbirini sevmez aman onlarin sevgisine ihtiyacim yok zaten benim isim kocamla oda beni hickimsenin sevemeyecegi kadar cok seviyo zaten :)ama ayaklarini denk alsinlar evin en buyuk oglu bende yirtarim onlari:)
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Severim ama asla can ciger olmam hicbiriype, samimi olarak mesafeyi korumaui severim
0 oy
(608 puan) tarafından
Ben severim iyide anlaşırız 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Benim eltim yok ondan dolayı öyle bir derdimde yok
0 oy
tarafından
Eltimi severim ikimizde yeni geliniz  şurda bi buçuk sene oluyo aynı senede evlendik  şimdilik severim bana bi zararı yok o İstanbul da beeen ankarada  ayda yılda bi görürüm  ama her akşam tl de konuşuruz kaynım gille onla falan bebeleri görmeye ararız :) 
0 oy
tarafından
Benim yok olmayacak tek erkek ama annemle yengem var onlar kardeş gibi maşallah
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim 2 gane bar biri 16 saat uzakta ama iyidir kendi halinde diğeri üsr katımda onlada çok iyiyiz 7-24 beraberiz kahvaltı beş çayı vs çocuklarda birbirlenirini istiyor hep  görüşüyoruz burda kimsem yok o kadar iyi geliyoki onla konuşmak dertleşmek 
0 oy
(14 puan) tarafından
Sadece 1 tane eltimle çok iyiyim allahımda bozmasın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez o benim ablam bende onun bacısıyım allah yokluğunu göstermesin ❤️
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Evet seviyorum oda beni sever abla kardeş gibiyiz. Elti görümce kelimesine ön yargı ile bakarsak sevmeyiz zaten. 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yaratılanı severim yaratandan ötürü 
0 oy
tarafından
Ordanda ofsaytim :) oda buzdolabı 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Biz eltiler birbirimizi severiz kiz kaynanam birbirimize fiseklemeye calisior birimizin arkasinda falan baskasina dedikodu yapmaya calistimi birbirimizi savunuruz kaynanaya firsat vermeyiz zaten ama cok samimi olmuorum elti yani sonucta bugun iyidir yarin bakarsin vurmus hanceri sirtina elti kaynana gorumce bunlarla mesafeli olmak en iyisi
0 oy
(6,074 puan) tarafından
2 tane var severim ikisini de onlar da beni sever ama birbirlerini sevmezler biraz kaynana paylasamama var aralarında 
0 oy
(15,105 puan) tarafından
Annemler valla sever birbirini kardeş gibiler maşallah 35 yıldır bu haset çekmeme olayı yeni nesilde var bence 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
1 tane eltim var ve gayet de seviyorum..sirf beraber olmak icin karsi dairelerine tasindik düşün:) sessiz sakin tatli bi kiz..ayrica cok da iyi..hastalandmgda hamileyken kac gün corba getrdi hastayim dinleniyim diye..yani sonuc olarak severim kendisini:)
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Eltim cok soguk Bi insan ne iyi ne kötü yani ona karsı Bi duygum yok 
0 oy
tarafından

Elti yok bende ama elti gibi görümce var :)

0 oy
(233 puan) tarafından
Eltim ve sevgi aynı cümlede bile kullanamam
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Aynen seviyorum eltilerimi benimle birlikte Dört eltiyiz 1 tanesi bekar O yüzden 4 elti oluyor 3 tane de görümce var toplam sekiz Kardeşler
0 oy
tarafından

İlk gelinim daha eltim yok ama bir çok kişi eltiye güven olmaz sevilmez diyor yasamadigim için bilmiyorum:D

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 167 göst.
6 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,780 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,922 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 395 göst.