0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (503 puan) tarafından

Herşeye sahip oldum ama aile sevgine olamadım gitsem de sıcacık bır  ortam bulamadım bazen anlatanlara özeniyorum düşünüyorum acaba gerçekten öyle mi aile nedir  ki nedir adı aile ama içinde Kocaman sevgisi olan 4 kelime değil mi 

Bununla yaşamaya alışıp bununla öleceğim biliyorum 

Öyle içimi dökmek istedim

5 Cevaplar

+1 oy
(1,337 puan) tarafından

İmtihan dünyası . Allah’a sığın . Çocuğuna güzel aile ol . Senin ailen artık o olsun.

(503 puan) tarafından

Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum zaöan geçmiyor sanki geride diyorum sevmiyolar zorla mı 

-Reklam-
+1 oy
(3,715 puan) tarafından

Kendine acımak dışında birşeyler yapmalısın. Buradaki iki tatlı sözle olmaz bu. Sevgi tüm yaşamın temeli. Bazen bunu yeteri kadar alamayabiliyoruz. Kurduğun ailedede bunu sağlıyamıyorsan, geçmiş yaraların büyükse destek alıp terapiye gidebilirsin. Tabiyki paylaş ama sanılanın aksine paylaştıkca azalmaz acılar. Çözüm lazım

(503 puan) tarafından

Haklısınız..... 

0 oy
(6,396 puan) tarafından

Unutmaki peygamber efendimiz bile öksüz yetim büyümüş. Ne babasını görmüş ne anne sevgisi merhameti görmüş. Ailesi sadece 1 amcadan ibaretmiş . İmtihan Dünyası herkesin farklı kimi aile kimi eş kimi çocuksuz kimi çocuklu olduğu halde sağlıkla imtihan olur  Yada maddiyatla. Bazen hiçbiri olmaz ama yine mutsuz olursun. 

(503 puan) tarafından

Haklısın cânım

0 oy
(189 puan) tarafından

Bu duygularla senelerdir baş etmeye çalışıyorum ve çocukluğumda ne genç kızlığımdan hiçbir zaman aile sevgisi hissetmedim görmedim hiçbir yere ait olamadım , benim de babam yoktu annem de sevgisini veremeyen bir kadındı. Çok ağır bir imtihan neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.

(503 puan) tarafından

Aşlah razı olsun Can'ım benim annem de var babamda ama yoklar

0 oy
(2,522 puan) tarafından

Siz sürekli geçmişe takılıp duruyorsunuz ama artık geçmiş geçmişte kaldı kendinizi üzüp yıpratıp melankoli hali yaratmaktan başka bi işe yaramıyor artık önünüze bakmanız gerekiyor olan olmuş biten bitmiş geçmişi değiştiremezsiniz ama yaşadıklarınızla geleceğe yön verirsiniz

(503 puan) tarafından

Inankı çok haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 301 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 990 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,338 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 719 göst.
7 Ocak 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Zelalyildz (666 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,979 soru

24,423,277 cevap

351,744 kullanıcı

...