Herşeye sahip oldum ama aile sevgine olamadım gitsem de sıcacık bır ortam bulamadım bazen anlatanlara özeniyorum düşünüyorum acaba gerçekten öyle mi aile nedir ki nedir adı aile ama içinde Kocaman sevgisi olan 4 kelime değil mi
Bununla yaşamaya alışıp bununla öleceğim biliyorum
Öyle içimi dökmek istedim
İmtihan dünyası . Allah’a sığın . Çocuğuna güzel aile ol . Senin ailen artık o olsun.
Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum zaöan geçmiyor sanki geride diyorum sevmiyolar zorla mı
Kendine acımak dışında birşeyler yapmalısın. Buradaki iki tatlı sözle olmaz bu. Sevgi tüm yaşamın temeli. Bazen bunu yeteri kadar alamayabiliyoruz. Kurduğun ailedede bunu sağlıyamıyorsan, geçmiş yaraların büyükse destek alıp terapiye gidebilirsin. Tabiyki paylaş ama sanılanın aksine paylaştıkca azalmaz acılar. Çözüm lazım
Haklısınız.....
Unutmaki peygamber efendimiz bile öksüz yetim büyümüş. Ne babasını görmüş ne anne sevgisi merhameti görmüş. Ailesi sadece 1 amcadan ibaretmiş . İmtihan Dünyası herkesin farklı kimi aile kimi eş kimi çocuksuz kimi çocuklu olduğu halde sağlıkla imtihan olur Yada maddiyatla. Bazen hiçbiri olmaz ama yine mutsuz olursun.
Haklısın cânım
Bu duygularla senelerdir baş etmeye çalışıyorum ve çocukluğumda ne genç kızlığımdan hiçbir zaman aile sevgisi hissetmedim görmedim hiçbir yere ait olamadım , benim de babam yoktu annem de sevgisini veremeyen bir kadındı. Çok ağır bir imtihan neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.
Aşlah razı olsun Can'ım benim annem de var babamda ama yoklar
Siz sürekli geçmişe takılıp duruyorsunuz ama artık geçmiş geçmişte kaldı kendinizi üzüp yıpratıp melankoli hali yaratmaktan başka bi işe yaramıyor artık önünüze bakmanız gerekiyor olan olmuş biten bitmiş geçmişi değiştiremezsiniz ama yaşadıklarınızla geleceğe yön verirsiniz
Inankı çok haklısın canım
1,494,979 soru
24,423,277 cevap
351,744 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın