0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Şimdi gördüm uyandım şükür

Bir dükkan gibi biryerde idim birşeyler bakıyordum mu ne blmiorm 

Neyse bir teyze kapalı bir orta yaşlıdsn daha yaşlı bir teyze bir anda üstüme saldırmaya başladı hal ve hareketleri değişmeye başladı

Ben kurtulmaya çalışıyorum bazen agizmdn kötü sözler ckior gitsin diye ama Allah'ın isimlerini söylemeye çalışıyorum genelde bu baya sürdü

Merdivenleri çıkmaya başladım yine Allah'ın isimlerini biraz zorlansamds diyorum ki ilk başlarda hiç sesim çıkmıyordu sesimin duyulmasını engelliyordu

Neyse snra çıkarken bir anda bı başka kadın çıktı karşıma ve onu engellmeye çalışıyordu dahada sinirlendi oda bende kaçmaya başladım Allah'ın isimlerini diyerek Ayetel Kürsi dnliorm şuan

6 Cevaplar

0 oy
(2,975 puan) tarafından

Hayir olsun cnm korku filmi falan mi izledin :D

(3,757 puan) tarafından
Hayır hiç izlemem:)
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Karabasan basmış cnm seni
(3,757 puan) tarafından
Aslında ben şeyi merak ediyorum cnm o diğer kadın kimdi neciydi de beni kurtnaya onun önüne geçti
(1,475 puan) tarafından
Onu rüya tabirinden bakabilirsn aslında çünkü benim her gordugm ruya cikiyo
(3,757 puan) tarafından
Saçma sapan şeyler yazıyor cnm ne zmn baksan bakmıyorm artık oyzdn ki tam olarak ne yazicmki :/
(1,475 puan) tarafından
Dur ben senin icn bakam
(3,757 puan) tarafından
Tamam canım sağol ❤️
0 oy
(811 puan) tarafından
Karabasan basmış canım  geneldenoyle rüyalarda ne kadar bagirsanda sesi çıkmıyor insansin
(3,757 puan) tarafından
Aslında ben şeyi merak ediyorum cnm o diğer kadın kimdi neciydi de beni kurtnaya onun önüne geçti
(811 puan) tarafından
Büyük ihtimalle sen Allah'ın isimlerini saymadan önce sana kötü bi kadın musallat oldu sen okumaya başlayınca iyi kadın geldi belki okumasaydin gelmeyecekti bu Allah'ın sana gönderdiği bı mesaj da olabilir
(3,757 puan) tarafından
Hayır olsun yaa bende oyzdn çok merak ediyorum yaa:(
0 oy
tarafından
Hayırlara çıksın
0 oy
(1,475 puan) tarafından

image

rüyadaki durum vu
0 oy
(1,475 puan) tarafından

image

bide bu oku cnm bi bak 
(3,757 puan) tarafından
Peki canım diğer şeylerin anlamia da bakrmisin rica etsem senin baktığın yer güzel yer
(1,475 puan) tarafından
Tümünü kapsiyo yorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 172 göst.

Kategoriler

1,477,631 soru

24,186,514 cevap

336,664 kullanıcı

...