+1 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (984 puan) tarafından
Kizlar hayırlı sabahlar rüya haberci derler inanırım çok kezde şahit oldum. Rüyamda 41 kara çıkıyordum bunun tersi 14 evimin kat numarası dua ile çıkıyordum doğum sancım tutmuş hastaneye gidiyorum gittikten sonra doğumum gerçekleşmedi daha sonra elime bir kişi dua kağıdı verdi dışarı çıktım yağmur yağıyor hemde çok güzel ayağımda mas mavi bir terlik ama çok büyük ve bol o duayı yağmur altında okuyarak gidiyorum ve 41 kat diye sayikliyorum ve cikiyorum asansör ile kuran sesi var ve soruyorum netarafa gidicem diye ve asansöre binin müzik sesi ile hızla iniyorum oysa dua dinlemek istiyorum elimde bir baygın siyah giymiş bayan o duayı uyanınca unuttum ve aramama rağmen bulamadım doğum için hastaneye yarışın yapildı suni sancı verildi bünyem kaldırmadı doğumum gerçekten zor oldu sezeryanla alındım ve doğum sırasında şoka giriyordum toktorlar yoğun bakımı hazırladı ve tokatladilar oğlum anne diye ağladı ilk toktorlar seni çok seviyor belliki anne dedi dediler hemen getirdiler öptüm kokladım yoğun bakımda yatmicam dedim kağıt kimzaladim ve kabul etmedim . Hastaneden 2 günde çıktık saglikliydik . Eve gittik lokusalik psikolojisini çok ağır atlattım sürekli ağlıyordum ufacık şeye bile yanımda ailem yoktu ilk 8 günüm çok güzel gectiysi oysaki sonra hafızam gerilemeye başladı bildiğim tüm duaları unutmaya başladım sadece oğlum ile ilgileniyorum ama dua etmek içinde çabalıyorum telefonum internete girmez oldu dua acamiyordum sonra komşuma gittim oğlumu gösterdim bana la ilahe illa ente subbaheneke inni kuntu minaz zalimin duasını oku dedi sen ağır atlatiyorsun dedi ve o dua ruyamdaki duaydi hafızam siliniyor dua edemiyorum dedim kağıda yazıp verdi ve onu okudum hiç durmadan evime gelip yaşını şerif açtı internetten 41tane ve birden bile iyileştim ruyamdaki 41 sayısı 41 yaşını serif tersi 14 evimin kapı numarası evimi işaret ediyor dua verdiler 3ay ben ne olduğunu tam hatırlayıp bulamadım onunda komşum verdi çok şükür şimdi iyiyiz toplandık ama rabbim öğle guzelki zorlukla birlikte rüyanda bir dua gösteriyor nasıl kendime gelicegimi Allah'ım ben zalimlerden oldum affeyle anlamı beni bu dua kurtardı her hamile bu duayı okusun emin olun bu dua bana her kapıyı açtı mavi gördüğüm terlik ise bizim kredi borcumuz vardı mama alicak durumumuz bile yoktu o aylarda annem ve babam yardımcı oldu kıyafetler mamalar bolluk geldi evimize o günden sonra bu duayı okuyorum ve maddi sıkıntımizdan bile kurtulduk alkahima şükürler olsun paylaşmak istedim 

1 cevap

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim sana çıkış kapısını göstermiş çok geçmiş olsun bebişini sağlıcakla buyut inşaallah  

Bu dua YUNUS PEYGAMBERİN duası balığın karnında bu duayı ederek kurtulmuş ve gerçekten bu dua her kapıyı açıyor Allahımın izniyle
(984 puan) tarafından
Her gün ediyorum biliyormusun lokusalikta istedimiz hiç birşeyi anlamıyordum ailem destek çıktı annem mama aldılar bezi kayın babam aldı kardeşi mama aldı ailem kıyafet aldı adan zye krediden ev krasi o bu derken hiç kalmiyordu elinize şimdi çok şükür toparlandık zam gelince filan oğlumun maması alınıyor emziremiyorum antidepresyon ilaçları kullanıyorum bu dua ile uyuyorum ederek Allah'ım herkeze bogle anlamlı güzel dua görmeyi nasip etsin inşallah yağmur rüyada berekettir derdi annem çok şükür Allah'ım yolda kalmış yardım isteyen hastaların hepsine şifa versin
(10,885 puan) tarafından
Amin amin senin adına çok sevindim darısı zorda olan her kesin başına olsun inşaallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 365 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 435 göst.
3 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,722 soru

24,187,421 cevap

336,724 kullanıcı

...